Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az normális, hogy középosztály...

Az normális, hogy középosztálybeli családban egy kiskorú felnőttkoráig semmilyen értékes ajándékot nem kapott ünnepekkor, hanem általában zoknit, alsót, csokit, tollat, meg hasonlókat?

Figyelt kérdés
A rendszer ez volt: Legolcsóbb helyett ha márkás ruhát kérsz márkabzi vagy, elektronikai készüléket ha kérsz drágállják és villogni akarsz. Így már ha nem is tudod mit kérj amikor kérdezik, azt kamuzzák hogy ez azért van, mert annyira mindened megvan. Vannak még gyerektelen középosztálybeliek az ünnepekkor, de ők is tagjai a zsugori klubnak. Mind szegényesen néznek ki és befektetésre, vagy nyaralóra gyűjtenek. Ha dolgozni mennél próbálnak lebeszélni és hogy csak nyáron, mert a te dolgod a tanulás.

máj. 25. 10:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
44%

60

Szaladj, mosd meg a fogadat a közepes árkategóriájú fogkeféddel, hátha akkor kevesebb böszmeség ömlik ki a szádból.

De még jobb lenne ha vennél egy Oral-B elektromos fogkefét, felső polcost, hátha utána még értelmes dolgok is az eszedbe ötlenének.

Csak annyira ne mutogasd másoknak, nem örülnék, ha nekem már azért nem jutna nő, mert az összes a te farkadba akarna szédelegni a menő fogkeféd miatt.

máj. 26. 08:01
 62/66 A kérdező kommentje:
Neked egy közepes árkategóriájú zubbony és szuri kéne. :D
máj. 26. 08:06
 63/66 anonim ***** válasza:
48%

10-es, mást meg, mint pl engem olyan rengeteg összeggel támogattak, hogy örültem neki, amiért ételt tudok venni egyetem alatt.

Mert ehhez képest amit te felvázoltál már az is rengeteg, hogy normális értékben kap ajándékot, nem csilli-villi szart 30 rongyért.

máj. 26. 08:17
 64/66 anonim ***** válasza:
88%

Csak a nyitót és az első 10 választ olvastam el.

Kérdező, ha kocsi-lakás viszonylatban méred az ajándékot, akkor a szüleidnek adok igazat (utalás #10 kommentedre).

Ha viszont kicsi korodban sose kaptál egy társasjátékot, egy legót, egy jobb minőségű kisautót vagy plüssjátékot, akkor mélyen elítélem a szüleid hozzáállását.

máj. 26. 11:28
 65/66 anonim ***** válasza:
67%

Vannak itt, akik nem értik, milyen kaliberűek ezek az emberek. Én ismerem ezt a fajtát.

Nem azért nem költenek a szeretteikre, mert nem akarnak olyan értékrendet átadni a gyereknek, hogy mindenből a drágát akarják, meg tárgyakban mérjék az értéket, stb.

Azért nem, mert ők csak görcsösen gyűjtik a pénzt. Befektetik vagy számlán tartják, esetleg otthon, de gyűjtik, és még olyasmire sem költenek, mint normális ruhatár. Meg az ezeréves cuccaikkal kínlódnak, legyen szó bármiről.

Mi értelme ennek? Semmi. Egy megnyugtató tartalékon túl a pénz arra van, hogy használd.

máj. 26. 11:41
 66/66 anonim ***** válasza:
51%

Na, a hatvanas válaszodban megadtad az okát annak, hogy miért is baromság az ilyen ostoba “alapműveket” ismerni :D menj csak, most ki a szádat egy kis százezres ásványvízzel, a pénz a mindened.

Nem az a bajod, hogy nem kaptál márkás dolgokat, hanem az, hogy egy ostoba proli vagy.

máj. 26. 13:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!