Hogy reagálnátok ha kiderülne egy rokonotokról, hogy meleg?
Figyelt kérdés
máj. 17. 19:15
21/31 anonim válasza:
Az egyik unokatesóm meleg.
Nem vagyunk túl közeli kapcsolatban (nem emiatt), évente kb. kétszer ha találkozunk.
Nem lepett meg a dolog, a lényeg, hogy boldog legyen, ennyi.
23/31 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy akkor szeressen, akit akar.
24/31 anonim válasza:
Lelki szemeim előtt megjelenne, hogyan szexel.
25/31 anonim válasza:
Nem érdekel csak ne játsza túl, ne legyen provokatív vele ... mert van rá példa...
26/31 anonim válasza:
Egyik unokatesómról derült ki (csaj), szolidan mondta, hogy együtt él egy kolléganőjével, együtt vannak (38 éves amúgy). Előtte sem láttuk soha pasival őt.
Belőlem nem váltott ki semmit, nekem ugyanaz a helyes, segítőkész, normális csaj, mint előtte volt.
27/31 anonim válasza:
Le sem szarnám, nem vagyok a rokonaimmal szoros kapcsolatban, egyikkel sem, aminek megvan az oka, pont nem érdekelne az sem, hogy meleg/leszbi.
29/31 anonim válasza:
Nekem is egy lány unokatestvéremről derült ki. Nem igazán tartottuk a kapcsolatot, sokat élt külföldön, gyerekkorunk után elmaradtak a találkozások. Szóval meglepődtem, aztán minden ment tovább úgy, mint addig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!