Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy reagálnátok ha kiderülne...

Hogy reagálnátok ha kiderülne egy rokonotokról, hogy meleg?

Figyelt kérdés
máj. 17. 19:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

12 éve kiderult, hogy az unokaocsem meleg. Azóta együtt is el ugyanazzal a sráccal.

De én ettől ugyanúgy szeretem őket. Ugyanaz az ember maradt. És a párja is egy kimondott jó fej, jó ember. Nekem csak ez számít.

máj. 17. 20:07
 12/31 Nincstovább ***** válasza:
91%

Aggódnék érte, mert tudom, hogy a legtöbb ember hogyan viszonyul ahhoz, ami nem illik a mátrixba. Biszex vagyok, a mai napig kapok hideget-meleget, pedig már házas vagyok :) De ezen felül boldog lennék, hogy felvállalja magát és az érzéseit. Meg több, mint valószínű én lennék az első aki tudja :D

32/N

máj. 17. 20:22
 13/31 anonim ***** válasza:
94%
Én sehogy. Miért kellene bármit is reagálni?
máj. 17. 20:34
 14/31 anonim ***** válasza:
94%
Tök mind1..nem?
máj. 17. 21:03
 15/31 anonim ***** válasza:
12%
Nálunk nem rég volt egy ilyen eset. Amúgy sem igazán bírtam a srácot, a melegekért sem rajongok túlzottan, engem taszítanak de a családi béke érdekében türtőztettem magam.
máj. 17. 21:31
 16/31 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy. Miért, ha kiakadok és dührohamot kapok akkor hetero lesz? Nem.
máj. 17. 21:54
 17/31 anonim ***** válasza:
17%
Valószínűleg sosem tudnám meg, mert nálunk nagyon tabu ez az egész. Ha valaki az is lenne, biztosan nem jelentené be. Ha meg mégis, nyilván nem támogatnám őt, de nem is csesztetném miatta. Valószínűleg messziről kerülném ezt a témát vele. Egészen addig amíg nem viselkedik úgy, engem nem zavarna. Valószínűleg el is felejteném hamar.
máj. 17. 22:14
 18/31 anonim ***** válasza:
90%

Szerettem mint embert.

A kiderülés után ez mit sem változott ! És ki vagyok én, hogy megitéljem biraskodjak felette .

Legyen boldog, ennyi .

A szexualitása meg nem rám tartozik.

máj. 17. 22:39
 19/31 anonim ***** válasza:
84%
Maximálisan elfogadnám és támogatnám.
máj. 17. 22:51
 20/31 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen lesz.rnám amíg nem velem akar dugni.
máj. 17. 22:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!