Felnőttként mennyire tartjátok a kapcsolatot a rokonsággal?
Nem igazán. Amikor elköltöztem, megkönnyebbültem, hogy magam dönthetek erről.
Nem nagyon tartom a kapcsolatot, igaz, apám, testvérem pl. nincs is, szóval kevés rokonról van szó. Az anyámmal vagyok jóban.
A párom rokonaival pedig úgy, ahogy ő igényli, ebbe nem szólok bele, de gyakran pl. én nem tartok vele, ha elmegy a szüleihez. Így mindenkinek megfelel.
Lényegében pár hétben vagy havonta minimum egyszer illik találkozni ha azonos városban laktok
Még akik külföldön dolgoznak és élnek azok is hazajárnak a szüleikhez félévente kivesznek szabadságot emiatt
Nmetudom elég sok itt a semennnyire válasz, ez elég szomorú, hogy családtagok így állnak egymáshoz
Bár nálunk is van fasírt több részről is de azért én megpróbálom azt összetartani amit még össze lehet
Csak anyámmal, apámmal, meg bátyámmal.
Mondjuk más már nem is nagyon van a felmenők közül, az unokatestvérekkel és kereszttestvérekkel meg soha nem is tartottunk kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!