Felnőttként milyen kapcsolatban vagy, milyen a kapcsolatod az unokatestvére iddel?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 23:12
1/18 anonim válasza:
Tudom, hogy még élnek, de ennyi.
2/18 anonim válasza:
Néha látom őket, mikor temetés van a rokonságban.
3/18 anonim válasza:
Temetes :( eskuvo(k) utobbi 1000 evente. Elobbi is nagyritkan hala az egnek..nem kivanom senkinek.
Magasrol szrunk egymas fejere.. bunko parasztok az unokatesoim..az osszes.
4/18 anonim válasza:
nálam is kb annyi a kapcsolat, hogy tudom, élnek.. meg talán facen ismerősök vagyunk.
5/18 anonim válasza:
Én 25/N vagyok, egyik uncsim 26/F,vele kb 1-1.5évente találkozunk, pár szót váltunk csak. Kisebbik uncsim (a másik huga) 12/L , vele kb évente 5-6x találkozunk. Ő kis aranyos, szívesen beszélget,szívesen jön hozzánk, ház felújításban vagyunk párommal, oda is eljött velünk szétnézni, benne lenne minden közös programban, de ritkán jön csak össze ilyesmi. Mindenki éli az életét.
6/18 Bellatrix:3 válasza:
Én nagyon jóban vagyok velük 2 lány idősebbek nálam. Évente párszor találkozunk, sokszor beszélünk inkább fbon de szinte együtt nőttünk fel szóval e miatt is jóban vagyunk.
7/18 anonim válasza:
Evente 2x ha latom oket. A kisebbeket kicsit tobbszor.
8/18 anonim válasza:
Kettővel napi szinten beszélek, a többit azstse tudom hogy élnek e még
10/18 anonim válasza:
Anyai reszrol mindegyikkel olyan havi szinten beszelunk vagy minimum hallok feloluk. Gyerekeink egyutt nyaralnak. Fiatalabb (de mar dolgozo) koromban volt, hogy egy lakasban laktunk. Egyutt karacsonyozik a nagy csalad. Apai reszrol csak egyikkel beszelunk rendszeresen. Tobbieket par eve nem lattam. Jobb lenne szorosabb kapcsolat, de hat messze lakunk, meg mindenkinek eleg komplikalt az elete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!