Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kiakadt a papám, hogy nem...

Kiakadt a papám, hogy nem hívtam meg a barátnőjét a diplomaosztóra, és hogy akkor Ő sem jön, ezen kiakadt anyukám, hogy akkor Ő sem jön, nekem meg elment a kedvem az egésztől, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem az első diplomaosztóm lenne hanem a második (mesterszakos) az első a Covid miatt elmaradt.

A papám barátnőjével egyáltalán nem tartom a kapcsolatot, és nem azért mert bajom van vele, egyszerűen nem találkozunk soha, nem beszélünk soha, ha a papám látogatom is mindig elkerüljük egymást, nem szoktunk együtt ünnepelni semmit, ezért nem is gondoltam, hogy elhívjam.

Azt nem tudtam, hogy a papám ennyire ráfog pörögni az egészre, mondta, hogy akkor nem jön, én meg mondtam, hogy akkor nem jössz, nem érdekel felnőtt emberként azt hívok meg akit akarok, ha nem jössz akkor ne gyere de ez nem rólatok szól, hanem rólam, ez az “én napom” lesz.

Ezen meg anyukám akadt ki, hogy hogy beszélhetek így, akkor Ő sem jön.

Mivel nem otthon élek már egy ideje, és mind az alapszakos mind a mesterszakos tanulmányaim alatt felmerülő költségeket én álltam, ezért nem tartozom senkinek elszámolással.

Egyszerűen elment a kedvem az egésztől, elegem van abból, hogy mindig mindenbe bele kell szólnia valakinek, hogy az úgy nem jó, hogy én igazodjak mindig másokhoz.

Úgy vagyok vele, hogy akkor elmegyek egyedül, átveszem, aztán elmegyek enni utána a barátaimmal valahova, de már teljesen elment a kedvem az egésztől.

2024. febr. 2. 14:37
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
71%

A vénember is megéri a pénzét, hogy fontosabb neki a nője, mint az unoka.

De az, hogy anyád behisztizett és ellened fordult, felháborító.

Hagyd őket a fenébe, nem szeretnek ezek téged.

Menj a barátaiddal és érezd jól magad.

2024. febr. 2. 15:36
 12/52 anonim ***** válasza:
37%
Nem fix ember jöhet? Nálunk úgy volt, így nem hívtam meg mindenkit. A többiek nézték a neten, mert élő volt. De ha a keretbe belefér akkor szetintem illik meghívni a másik párját. Általában az ember párban jár. Ez kb olyan mintha esküvőre csak téged hívnak és a párod nem. Mire te ugyanúgy kiakadnál. Majd kijelentik jah hát akkor ne gyere, ha nélküle nem akarsz. Szerintem ez csak egy szimpla figyelmesség, nem kell ennyire megsértödni az egészen.
2024. febr. 2. 15:40
 13/52 A kérdező kommentje:
Nem én kezdtem el vádaskodni, szebben is meg lehetett volna kérni nem kellett volna egyből zsarolni, ezért mondtam azt, hogy akkor ne jöjjön egyikük sem.
2024. febr. 2. 15:43
 14/52 anonim ***** válasza:
34%
Ennél jobb már csak az lesz, mikor az esküvőre kell eldönteni, ki jöjjön, ki ne... (Már persze, ha akarsz esküvőt a későbbiekben)
2024. febr. 2. 16:01
 15/52 anonim ***** válasza:
77%
Nem! A legjobb az lesz amikor még oda se mennek el 😂 (mi egyébként így jártunk a feleségem apjával). A mai napig hallgat érte mindenkitől, dd meg is érdemli!
2024. febr. 2. 16:11
 16/52 anonim ***** válasza:
87%

#10 Tehát, ha valahová korlátozott számú embert lehet elhívni, mintpéldául egy diplomaosztó, akkor nem mész el, ha az aki meghív, nem hívja el a párod, akit amúgy soha nem látott, az aki meghív?

Itt a kérdezőnél még az is a baj, hogy rögtön ment a hiszti, hogy "Ha a párom nem, akkor én se". Szépen meg lehetett volna kérdezni, hogy nem mehetne-e a nagyfater párja is, belefér-e, ha van limit a meghívottaknál, stb. Ehelyett instant hiszti. Hát ilyenkor a faxom se fog pitizni egy hisztiző, elvileg felnőtt embernek.

2024. febr. 2. 16:11
 17/52 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, akkor nem jön el egyikük sem.

Ha nekik ennyit ér a gyerekük, akkor fújják föl magukat.

Te ne engedd, hogy ez elrontsa a kedvedet. Neked ez egy nagy nap, egy fontos esemény.

2024. febr. 2. 16:15
 18/52 anonim ***** válasza:
83%
Alapvetően nem érdekelne, ki mit gondol, és ezen belém áll, nos, akkor Ő biztosan nem jön ;)
2024. febr. 2. 17:01
 19/52 anonim ***** válasza:
25%
Mi a kérdés?
2024. febr. 2. 17:08
 20/52 anonim ***** válasza:
37%

Én is hasonló helyzetben voltam, de engem nem befolyásolt a volt férjem új barátnője a fiam diplomaosztóján. Ha el is váltunk, a gyerekünk mindig közös marad és mindketten bűszkék vagyunk rá.

Nem kell ebből ügyet csinálni. Ha megtisztel a jelenlétével értékelni kell. Lehet, hogy egy közeledés kezdete ez.

2024. febr. 2. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!