Nagy bűn nem meghívni a diplomaosztómra a férjem családját?
Figyelt kérdés
Nincs kimondva, hogy nem szeretem őket, de nem szeretem. Nekem nem ártottak semmit, de a férjem gyerekkora egy pokol volt és vannak kihatásai még ma is, ezért nagyon haragszom rájuk. Az én családom is hasonló, az is tüske bennem, a férjem megbocsátó típus, nem haragszik semelyikünkére. A saját családom (2 fő) meghívnám, de őket nem szeretném. A kapcsolattartás 3 havi látogatást jelent náluk, plusz 2-3 szülinap, esemény. A szülinapomra nem hívom őket sose, ezt már elfogadta a férjem, de ez mégiscsak egy diplomaosztó, nem évente van... Én külön kezelem a családjainkat, tehát a férjem diplomaosztójára se hívnám az én rokonaimat, de ő szerintem igen, másképp áll ehhez. Ti mit gondoltok, eldönthetem az én ünnepségemre kit hívok meg, vagy egy gonosz némber vagyok? (Még annyi plusz infó, hogy az esemény messze van az otthonunktól, órákat kell utazni)2019. jún. 19. 07:03
1/11 anonim válasza:
A lőtéri döglött kutyát nem érdekli rajtad kívül a diplomaosztód. Méghogy bűn, BŰN, mintha erre vártak volna, te meg megfosztod őket életük legnagyobb eseményétől, lol. Ennyire unatkozol, jobb nem jutott eszedbe?
2/11 anonim válasza:
Ne hívd meg őket. Igazából az 1esnek igaza van mindenki elvan foglalva a maga életével.
3/11 A kérdező kommentje:
Képzeld, őket érdekelné, szeretik az ilyen eseményeket, és nincs diplomás a családjukban, biztos, hogy szívesen jönnének. Volt már diplomaosztóm, arra pl én se mentem el, nyaraltam inkább, de akkor még nem voltunk együtt, nem merült fel ez a kérdés. A lőtéri döglött kutyát pedig sajnos már semmi nem érdekelheti. :(
2019. jún. 19. 07:24
4/11 anonim válasza:
Off,nem mentél el a diplomaosztódra?
5/11 A kérdező kommentje:
Nem, mert akkor már tudtam, hogy abban nem fogok dolgozni, nem érdekelt. Ezt viszont nagyon szeretem, sokat tettem érte, szeretném megünnepelni, de szűk körben.
2019. jún. 19. 07:32
6/11 anonim válasza:
(#4 Azért ebben semmi meglepö nincs, én se mentem se a BSc-s, se az MSc-s diplomaosztómra - TO-n vettem át. Nagy a családom, lett volna kikkel ünnepelni szerencsére, illetve ebben a szakmában dolgozom is, viszont nem szeretem magam körül az ilyen felhajtásokat - de ezt nyilván mindenki maga dönti el.)
7/11 anonim válasza:
Az elsőre elmentem, de kizáròlag a szüleimet hívtam, a másodikra el se mentem.
8/11 anonim válasza:
Hogy lenne már "bűn"?
Egy ilyen esemény túl fontos ahhoz, hogy olyan embereket hívj meg, akiket nem akarsz.
9/11 anonim válasza:
Kérdező, hogy lesz majd, utána étterembe mentek?
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, utana beulnenk valahova.
2019. jún. 19. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!