Meghívnátok-e nagybátyátokat és családját az esküvőtökre, ha amúgy nem tartjátok a kapcsolatot, de "úgy illik"?
Nem.
Nem fogok olyanokkal jópofizni, akiket amúgy a hátam közepére nem kívánok.
"Illemből".
Kedves Kérdező!
Én szerencsés vagyok, a nagybátyáim már nem élnek.
Ez a ti esküvőtök. Belefér a költségvetésbe?
Ha igen, hívd meg, még mindig mondhat nemet. Ha meg nem fér bele, akkor ott az indok, hogy miért nem hívtátok meg.
Csak van valami elv, hogy mi alapján hívjátok meg az embereket.
Szeretem a pici, meghitt esküvőt, így én csak a legszűkebb családot hívnám meg, csupa olyat, akivel jóban vagyunk, plusz szerintem a párom tesója is ott lenne, akivel még ő is évi egyszer találkozik, de bajunk nincs vele.
Az illendőség pont nem érdekel, ha az én esküvőmről van szó, de tényleg a lehető legapróbb esküvőm lenne.
Nagy esküvőnél, ha nem problémás emberek, nem óriási család s elfér, miért ne? De ezt annak kell eldöntenie, aki nagy esküvőt akar, valami határ nála is van, gondolom s az egyedi esetet ismerve kell mérlegelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!