Sógoromék állandóan születésnapot meg főzőcskézést tartanak, közben meg felszólító levelek jönnek nekik. Elegem van részt venni a banzájokon, amikre ugye illik vinni valamit. Mit csináljak?
Tipikus magyar mentalitás....
Mi közöd van az ő tartozásaikhoz? Te fogod kifizetni? Inkább az irigység beszél belőled, hogy ők buliznak, te meg be vagy savanyodva.
Szóval azért mert te nem szeretsz bulizni, elindítod a pletykát a sógorodékról, hogy tartoznak.
Neked ahhoz amúgy mi közöd? Ha nem akarsz menni, mond azt hogy nincs kedved. A pletykálkodás gusztustalan dolog.
Én nem értem, miért vagy megsértődve, ha leírják amit gondolnak. Vagyis értem.
Azt akarod mondani, azért vagy feszült, mert a férjed elviszi a közös kajátokat a sógorodéknak, akiknek nincs pénzük kajálni?
Már nem vágom.
1. A sógorék anyagi helyzete - akár igaz, akár pletyka (mert az "ismerös" honnan tudja, MI van a sógorék leveleiben?) - nem tartozik rád.
2. Ha szivesen látják vendégül a rokonokat/barátokat, az is az ö dolguk, elvégre nem te fizeted azokat.
3. Ha a férjed szivesen megy oda, az az ö dolga, ehhez minden joga megvan.
4. HA te egy besavanyodott pletykafészek vagy, akkor jobb is, ha nem mégy vele, mert csak elrontod a hlagulatot.
5. A házasságotokban nem meg a sógor anyagi helyzete miatt vannak feszültések, hanem a hiba benne meg a hozzáállásodban van.
6. Sokkal jobb lenne, ha magadba néznél, megpróbálnád magad normális ember irányába fejleszteni, és nem mások magánügyeivel foglalkozni.
lazíts kislány! a kéthetente buli nem is sűrű!
nézd meg a kubaiakat! még enniük sincs mit sokszor,mégis buliznak,táncolnak mindennap! :)
'az ismerőstől megtudott felszólítólevelek' meg eléggé necces.. az ismerős a postás? honnan tudja egy 'ismerős',milyen levelet kap valaki?
A harmadik hozzászóló egy tajparaszt bunkó. Minek kell magyarmentalitásozni? Utálod a magyarokat? Rasszista vagy!
A kérdéshez: beszéld meg a férjeddel, hogy nem üríti ki a hűtőtöket. Ha akar vinni, vegye meg a zsebpénzéből, vagy ahogy akarja, de a közöstől el a kezekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!