Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Illik masok előtt a családban...

Illik masok előtt a családban nyalni-falni egymast? Bátyám es a barátnője allandoan ezt csinalja, ti szólnatok nekik?

Figyelt kérdés

A batyam(28) es a baratnoje(25) barmilyen csaladi osszejovetelen, vagy csak egy sima hetkoznapon, ha itt van nalunk a barátnője, allandoan puszilkoznak, fogjak egymast, ami meg nem is gond, de ez az állandó cuppogas (nem csókolózás, csak puszilkodas) kiakaszt. Latom, hogy mondjuk egy családi ebednel ez mar a szüleimet is zavarja, de nyilvan nem szolnak. Hogyan lehet finoman közölni veluk, hogy ezt ne elottunk csinaljak? Ennyi illemtudas nincs bennük?

15 L

2016. aug. 21. 17:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
Mondd, hogy nem lopják el, ha elengedi.
2016. aug. 21. 18:00
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Én félrehívnám a bátyámat és elmondanám neki, hogy nagyon örülök, hogy boldogok és szeretik egymást a barátnőjével, de a folytonos cuppogással engem zavarba hoznak, de talán még a szüleinket is. Ezért hogy ha nem nagy kérés, akkor vegyenek vissza egy kicsit, amikor itt vannak és van közönség is.
2016. aug. 21. 18:10
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Ez kifejezett illetlenségnek minősül.
2016. aug. 21. 18:15
 4/25 anonim ***** válasza:
17%
Az öcsém aki már negyven felett jár és a huszonéves barátnője pont ugyanebben a cipőben jár. Ahogy 25 évvel ezelőtt még én is.:D Elárulom! Nem sokáig fog ez így tartani :D Én csak röhögök rajtuk , persze csak magamban és jól tudom nem lesz ez mindig így. Mire megszületik a gyerek már a gyereket fogják puszilgatni. KÉRDEZŐ!Ha rád is rá talál az igaz szerelem, te sem leszel másképp! :D
2016. aug. 21. 18:19
 5/25 anonim ***** válasza:
82%
Nagyfokú illetlenség. Soha nem puszilkodtunk, ölelkeztünk mások előtt. Ezt legfeljebb a tinik csinálják.
2016. aug. 21. 18:29
 6/25 anonim ***** válasza:
91%

Ez valóban illetlenség. Unokatesóm is ezt csinálta a barátnőjével (aki később a felesége lett). De az is zavart, hogy a nő az asztalnál mások előtt szoptatta a gyerekét és mindenki letette az evőeszközt, és ő meg nem értette ezt. A bácsikám mondta, hogy előbb egyen a baba, utána szeretne vele négyszemközt beszélni.

Be is mentek az egyik szobába, ahonnan hallani lehetett, hogy vitatkozott vele a nő, hogy miért olyan nagy baj, hogy csak etette a gyerekét. Igaz, hogy a babáknak nagyon fontos a szoptatás, de ez nem tartozik senki másra. Ez intim dolog. Asztalnál meg illetlenség.

Ki is jött mérgesen a szobából, a többi vendég próbálta megnyugtatni, tisztázni a dolgot. A férje is szépen kérte, hogy ne veszekedjen és, hogy igaza van a bácsikámnak. Ő nem megbántani akart, csak próbálta elmagyarázni, hogy ez nem illendő. Csodálkoztam is ezen, mert, mint írtam, régen az asztalnál is puszilkodtak. Talán akkor mondták a szülei, hogy ez illetlenség és megfogadta, hogy nem csinál ilyet...

2016. aug. 21. 18:33
 7/25 anonim ***** válasza:
27%
A szoptatást azért nem sorolnám ide. Nincs gyerekem, nem is akarok, de a szoptatáson behisztizni... ne a mellét nézd, hanem a szemét, vagy a tányérodat.
2016. aug. 21. 18:36
 8/25 anonim ***** válasza:
25%

Engem ez nem zavarna, akkor sem, ha a testvérem, akkor sem, ha (sok év múlva) a fiam csinálná ezt.

Azzal együtt, hogy én nem csinálnék ilyet és a feleségem sem akarná.

Szóval a kérdésedre válaszolva: mivel engem nem zavarna, én nem szólnék nekik. Ha a szüleidet zavarja, van szájuk, szóljanak ők.

2016. aug. 21. 18:37
 9/25 anonim ***** válasza:
75%
Utcán sem illik ilyet csinálni. Nemcsak a tinik csinálják ezt, hanem a 20 felettiek is! Én sosem csináltam ilyet a párommal, mert arra lettünk nevelve, hogy a szerelem magánügy. Ma voltunk moziban és előttünk egy 25 évesnek kinéző nő a párja seggét fogdosta, amitől zavarba jöttünk és kicsit hátrább léptünk
2016. aug. 21. 18:38
 10/25 anonim ***** válasza:
68%
Megmondanám hogy menjenek szobára
2016. aug. 21. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!