Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Illik masok előtt a családban...

Illik masok előtt a családban nyalni-falni egymast? Bátyám es a barátnője allandoan ezt csinalja, ti szólnatok nekik?

Figyelt kérdés

A batyam(28) es a baratnoje(25) barmilyen csaladi osszejovetelen, vagy csak egy sima hetkoznapon, ha itt van nalunk a barátnője, allandoan puszilkoznak, fogjak egymast, ami meg nem is gond, de ez az állandó cuppogas (nem csókolózás, csak puszilkodas) kiakaszt. Latom, hogy mondjuk egy családi ebednel ez mar a szüleimet is zavarja, de nyilvan nem szolnak. Hogyan lehet finoman közölni veluk, hogy ezt ne elottunk csinaljak? Ennyi illemtudas nincs bennük?

15 L

2016. aug. 21. 17:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
71%

óó ez semmi egy barátomhoz képes. Nagy nehezen lett egy csaja és eddig akárhányszor találkoztunk előbb-utóbb ecsetelték hogy milyen jó a nemi életük(szerintem azért mert nem volt nekik)érdekes amióta házasok azóta ez már nincs :D de még mindig nagyon nyálas beceneveket ad neki és ott ölelgeti meg minden :S hát fúj. Sógoromék meg nagyban ölelkeznek amikor megérkezünk aztán fél óra múlva elfelejtik hogy ott vagyunk és megint külön ülnek. Az elején az ember mutogatja a szerelmét mert büszke rá, na van aki meg ezért túl lépi a határokat mert nem volt gyerekszobája.

off: a gyerekszoptatás lehet hogy természetes dolog,de én speciel mondjuk kávézóban nem vagyok kíváncsi az anyuka ronda duzzadt mellére vagy hogy hogy folyik a gyerek nyála szopizás közben stb. arra van a szoptatóskendő hogy lehessen szoptatni és mégse látszódjon semmi(pláne családi ebéden fúj) az ilyen anyák csak élvezik hogy anyák lettek és mutogatják hogy ők milyen szuperanyuk, aztán meg csodálkoznak amikor már mosdóba sem tudnak kimenni mert a gyerekük ráragadt.

2016. aug. 22. 09:53
 22/25 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is van gyerekem és sosem szoptattam nyilvános helyen. Meg tudtam oldani a helyzetet, be tudtam osztani az időt. Vendégségben is csak a szobában szoptattam, ahol nem zavart senki. Tisztában vagyok azzal, hogy ez mennyire fontos a gyereknek, de tényleg nem értem, hogy egyesek miért szeretik ezt nyilvánosan megtenni. Volt, hogy a testvéremmel elmentem a belvárosi kávézóba, ahol egy nő elkezdte szoptatni a gyerekét. Akik észrevették, csendben felálltak és átültek máshova és az anyuka arcán láttam, hogy nem értette, mi a rossz ebben, miért ülnek át a vendégek máshova. Én a kezemmel takartam el, hogy ne nézzek oda. A tesóm meg direkt nem nézett hátra.

Kicsivel később letettem a kezem, mert biztos voltam abban, hogy már abbahagyta. Odalépett hozzá az egyik dolgozó lány, aki udvariasan megkérte a nőt, hogy ha zavartalanul szeretné a gyerekét etetni, nyugodtan szóljon, mert ők szívesen segítenének. Az anyuka nem balhézott, csak értetlenkedett, hogy ez miért baj, ez fontos a gyereknek. Mire az egyik vendég (egy nő) azt mondta, hogy valóban fontos, de diszkréten is meg lehet oldani. Neki is van gyereke és sosem szoptatta nyilvánosan, mert ez csak rájuk vonatkozik, nem másokra. Az anyuka meg csak ennyit mondott: 'jó' Láttam rajta, hogy égő volt neki.

2016. aug. 22. 19:19
 23/25 anonim ***** válasza:
8%
Ne irigykedj, majd neked is lesz pasid.
2016. aug. 24. 14:29
 24/25 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyen engem is kiakaszt. Ez illetlen dolog, pláne a családi asztalnál ebéd közbe. Nekem is csinálta ezt a húgom, meg a barátja. Én voltam olyan tuskó, hogy minden egyes alkalommal jól hallhatóan, de mintha csak viccnek szánnám, megjegyeztem, hogy "Ne csókolgasd, nem szentkép!" Mindenki nevetett rajta, még ők is, és egy idő után vették a lapot.
2016. szept. 3. 13:44
 25/25 anonim ***** válasza:
18%

Itt mindenki karót nyelt?

Én is adok puszit a párom arcára, nehogy már azt ne lehessen nyilvános helyen

2016. szept. 10. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!