Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Illik masok előtt a családban...

Illik masok előtt a családban nyalni-falni egymast? Bátyám es a barátnője allandoan ezt csinalja, ti szólnatok nekik?

Figyelt kérdés

A batyam(28) es a baratnoje(25) barmilyen csaladi osszejovetelen, vagy csak egy sima hetkoznapon, ha itt van nalunk a barátnője, allandoan puszilkoznak, fogjak egymast, ami meg nem is gond, de ez az állandó cuppogas (nem csókolózás, csak puszilkodas) kiakaszt. Latom, hogy mondjuk egy családi ebednel ez mar a szüleimet is zavarja, de nyilvan nem szolnak. Hogyan lehet finoman közölni veluk, hogy ezt ne elottunk csinaljak? Ennyi illemtudas nincs bennük?

15 L

2016. aug. 21. 17:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%

"Ma voltunk moziban és előttünk egy 25 évesnek kinéző nő a párja seggét fogdosta, amitől zavarba jöttünk és kicsit hátrább léptünk"

Az az igazi, amikor ülsz a buszon, seggek fejmagasságodban, és a faszi ujja már majdnem a csaj ánuszában van.

2016. aug. 21. 19:17
 12/25 anonim ***** válasza:
35%
7-es, akkor odavizelhetek az asztal lábához, az sem zavaró? Mert az ugyanolyan szükséglet.
2016. aug. 21. 19:59
 13/25 anonim ***** válasza:
63%

A szoptatas mellett ez a masodik dolog ami a legnagyobb foku illetlenseg. Szolj a tesodnak, hogy mar nem tinik, moderaljak magukat.

Es:Igen anyukak,illetlenseg tarsasagban kicsapni a melleteket! Egyszeruen aki szoptatni akar, uljon arrebb, takarja el magat es pont.

2016. aug. 21. 20:09
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

Jaaaaj... nálunk a sógorjelöltem (párom kisöccse) és a barátnője csinálják ezt, hát kivagyok tőlük. Nem vagyok egy szentfazék, sőt... de én még valahogy a "régi rendszerben nevelkedtem", vagy nemt'om, de szülők előtt smárolni, meg ilyenek, szerintem halál gáz, és igenis illetlenség... meg amúgyis, beleül az ölébe, aztán elkezd mocorogni, k..rva szexinek és titokzatosnak gondolja magát, biztos senki nem látja... aha, csak az egész család. xD Egyszer kiborultam, h nem igaz, hogy nem bírjátok ki a kib..szott hálószobáig, minket mikor láttatok ilyen önuralomra képtelen nyomorult kiskamaszként viselkedni, komolyan, mintha 16 évesek lennétek 3 napja együtt... na, ott volt somolygás mindenhonnan, és - szerencsére - kijött apósomból is, hogy a stílussal nem, de a mondanivalómmal egyetért, és igazán jó lenne, ha lassan megtanulnák visszafogni magukat, mert ez így mindenkinek kellemetlen...

Borulj ki Te is, "ordítsd le" a fejüket, hátha észhez térnek! :D

2016. aug. 21. 20:13
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
Na pont ezaz! A "regi rendszer", en is abban nottem fel es azota is tartom magam ahhoz, hogy a csok, a puszi,a "taperolas" maganugy. Plane a csaladom elott, egyszeruen nem illik es kesz! Szolj ra tesodekra, ennyi! :D
2016. aug. 21. 20:20
 16/25 anonim ***** válasza:
28%

Ha akarsz, pisálj oda. Ha szerinted a baba etetése meg a pisád ugyanazon a szinten vannak...

Gondolom, minden nőnek beszólsz, akin dekoltált felső van, és a fehérnemű boltok előtt is tüntetsz.

2016. aug. 21. 20:38
 17/25 anonim ***** válasza:
71%

"Az az igazi, amikor ülsz a buszon, seggek fejmagasságodban, és a faszi ujja már majdnem a csaj ánuszában van."

9-es vagyok: Ilyet is láttam, igaz, nem buszon, hanem a buszmegállóban. De volt olyan is, hogy séta közben a csaj fogdosta a srác hátsóját és "ujjazta" is.

2016. aug. 21. 20:52
 18/25 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem a társaság előtt szoptató nőket, ha van rá lehetőség, hogy arrébb menjen egy szobâba, és zavartalanul etetheti a gyerekét... Sztem az ilyenek imádják ha mutogathatják a csöcsüket tuti, és rá lehet fogni jaj én szuper anya vagyok csak etetem a gyerekem. De tényleg a férfiak ennyi erővel mehetnek a fatövébe hugyozni...mikor minden házban van lehetőség a wc-be psàlni. Ja és a smacizó párocska a külvilágnak játsza a szerepet. Mintha csak ők lennének a világon...tiszteletlenség a szoptatás is!
2016. aug. 21. 21:21
 19/25 anonim ***** válasza:
82%

13-asnak igaza van. 4 honapos a kisfiam, szoptattam mar parkolóban, étteremben, kávézóban es várban is, mindig szoptatokendő mögött, ami mindent takar. Ha ezert beszólt volna valaki, biztos helyre rakom, de meg családban sem logatom ki a mellem. A mell akkor is mell,ha szoptatunk, es ezt a hülyeséget, hogy mást nézzenek kozben... Ha egy krapek kilógatna nyilvános helyen a farkát, ott sem működne ez a tanács.

Szoval felesleges magamutogatas, mint az állandó nyalás-falás nagyközönség elott.

Mondjuk velünk előfordul, hogy megoleljuk, pusziljuk, netán csokoljuk egymást mások elott a férjemmel, abban nem tudom, mi a rettenetes.

2016. aug. 22. 08:40
 20/25 anonim ***** válasza:
39%
Ja, es a kérdésre: en szólnék.
2016. aug. 22. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!