Külön meg kéne hívnom?
Figyelt kérdés
Nyáron lesz a diplomaosztóm. Van egy facebookos chatünk, amiben benne van az egész család, oda beírtam, hogy mindenkit várok szeretettel. Az egyik tesóm nem reagált, vele nem is olyan jó a viszonyom. Mással beszélek telefonon is, ők jönnek. Külön meg kéne kérdeznem attól a tesómtól, hogy akar-e jönni? Vagy ha nem reagált, akkor hagyjam?
Tudom, hogy gyerekes kérdés, csak simán kérdezzem meg. Engem most az érdekel, hogy ti elvárnátok-e, hogy külön meghívjalak titeket?
2023. júl. 2. 12:38
1/5 anonim válasza:
Hát én hagynám.De am miért facebookon hívod meg a családtagjaidat?
Telefonon vagy személyesen illik.Nem hívnám meg ha nemis reagált az irományodra.
2/5 anonim válasza:
Nem kerül semmibe, hogy telefonon meghívd, akkor legalább nem hivatkozhat arra, hogy meg se hívtad. Tényleg nem a facebookos chat ennek az udvarias formája. Aztán persze ha nem akar, nem jön el, de az nem érdekes.
3/5 anonim válasza:
Én is megejtenék egy telefont.
Szerintem sem egy chat a megfelelő meghívó egy ilyen alkalomra.
4/5 anonim válasza:
Hàt ne úgy kèrdezd , hogy "akar e jönni" hanem mond, hogy vàrjàtok őt is. Ez a facebook-os meghívàs szerintem is gàz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!