Őt most meg kellene hívnom a fiam ballagására?
Figyelt kérdés
A férjem testvérének a barátnőjéről lenne szó. Nem régóta vannak együtt. Bunkóság lenne nem meghívni? (személyes találkozás már volt)2021. máj. 31. 17:25
1/36 anonim válasza:
Miért nem szeretnéd meghívni? Én a férj tesója helyében elutasítanám a meghívást, ha nem mehetnék a párommal családi eseményre. Ha komolytalan a kapcsolat, akkor meg eleve ő sem akarja majd, hogy kísérje és nincs probléma
2/36 anonim válasza:
Miert a te tesodnak a parja se mehet?🥲
3/36 A kérdező kommentje:
Nem laknak még együtt így igazából nem a család része. A párom tesóját személyesen hívtam meg, nem is igazi meghívás volt, csak mondtam neki, hogy jöjjön el. Nem mondta, hogy hozná a barátnőjét is szóval...
2021. máj. 31. 17:32
4/36 anonim válasza:
Újabban már egy ovis ballagáson is odacsődítik a hetedik ángyikát is?
5/36 anonim válasza:
Attól, hogy nem laknak együtt, még lehet komoly kapcsolat.
6/36 anonim válasza:
Igen megkellene.
Gondolom egy plusz tányér leves meg 2 szelet rántott hús nem viszi csődbe a bulit
7/36 anonim válasza:
nálunk teljesen evidens, hogy ha van valakinek párja akkor őt is szívesen látjuk a családi eseményeken. szerintem illetlenség lenne nem meghívni. persze határeset a dolog, ha még mondjuk csak a második randin vannak túl.
8/36 anonim válasza:
Szerintem meg igenis illik meghívni!
Az én férjemnek két öccse van, az egyik gimis, a másik is nagyon fiatal még. Gondolhatod mennyire komoly kapcsolataik szoktak lenni, együtt élésről meg szó sincs, mégis mindig meg vannak hívva az aktuális barátnők a családi összejövetelekre. Illetve mi meg szoktuk kérdezni, hogy akarja e hozni.
De ugyan így az én oldalamról is így van a tágabb családban is.
Inkább az a bajod, hogy nem bírod a nőt!
9/36 anonim válasza:
"Nem mondta, hogy hozná a barátnőjét is szóval..."
Gondolom azt hitte, ez magától értetődő, de látom nem.
10/36 anonim válasza:
Attól függ, van e létszámkorlát. A mi sulinkban van 3 fő, ilyen esetben sértődésnélkül le lehet mondani a távolabbi rokonokat. Attól még az ebédre meghívhatjátok, ha szimpatikus. Ha nem az, akkor is illik a pár mindkét tagját hívni. Lehet, hogy ő is jobban örülne a csak ebéd meghívásnak, mert azért végigállni hosszú órákat, hogy a diákok énekelve vonulását megnézzék, valljuk be, legfeljebb a szülőknek, nagyszülőknek izgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!