Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Évek óta nem beszéltem az...

Furdek kérdése:

Évek óta nem beszéltem az egyik szülőmmel, attól még az esküvőmre el kellene hívnom?

Figyelt kérdés
már több mint 5 éve nem beszéltem édesapámmal, és a jövőben előre láthatóan nem is fog a viszonyunk változni. azonban még is csak az apám. ezért a dilemma

2018. jan. 24. 13:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Én elhívtam. Nem jött el. Az ő döntése volt.
2018. jan. 24. 13:05
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell elhívnod. Ha nem tartjátok a kapcsolatot, valószínűleg el se jönne. De ha mégis eljönne, egy vadidegen számodra, akivel egyáltalán nem tartjátok a kapcsolatot. Csak azért, mert vérrokonok vagytok, nem kötelező elhívni. Ha nektek belefér, hogy mindenkit, akihez semmilyen érzelmi kötődésetek nincsen, elhívjatok, akkor nyugodtan. Én biztos nem hívnám el, ha se most, se a jövőben nem tartjuk a kapcsolatot.
2018. jan. 24. 13:06
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Nem hívnám el, minek?

5 éve egyikőtöket sem érdekli, mi van a másikkal.

2018. jan. 24. 13:20
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Elhívnám, ha több évig beszéltünk, mint amennyit nem. Pl. ha 2 éves koromtól nem is láttam volna, nem hívnám, ha 5 éve nem beszéltünk, akkor még igen.
2018. jan. 24. 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Ugyan mi értelme volna? Én sem beszélek az én apámmal több mint 10 éve és én sem hívnám el. Nem keres, nem érdeklem, mi keresni valója volna az esküvőmön?
2018. jan. 24. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Hívd el, és ha nem jön el nem lesz lelkifurdid. Valsz nem fog elmenni.
2018. jan. 24. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Minek? Ott fogtok az esküvődön jópofizni 5év után? Felejtős.
2018. jan. 24. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

Én az esküvő után küldenék egy értesítést, hogy "xy. és nn. házasságot kötöttek".

Akkor te értesítetted erről a fontos eseményről az életedben; az ő gondja ezután, hogy mit kezd ezzel az információval.

2018. jan. 24. 15:08
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
Attól függ. hogy miért nem beszéltek 5 éve.
2018. jan. 24. 15:24
 10/12 anonim válasza:
32%
Hívd el, mindenképp! Akkor is, ha nem jöttök ki egymással, mert attól még az apád. Felnevelt, és biztos vagyok benne, hogy boldogan eljön megnézni, hogy milyne felnőtt lett belőled. A szülők szeretnek, akkor is, ha ez nem egyértelmű.
2018. jan. 24. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!