Jogos, hogy nem akarom a szüleimet az esküvőmre meghívni?
te tudod, hogy mi lenne ha ott lennének
apád inna? jelenetet rendezne?
tudna nyugiban lenni?
ha tartasz attól hogy nem tudnak viselkedni, akkor én nem hívnám meg, max utána elmennék és szólnék.
Nehéz kérdés, erre nincs jó válasz.
A logika azt mondja, hogy NE hívd meg őket, mert tulajdonképpen tojnak a fejedre, az életedre, rád, csakis pénzforrást látnak benned.
A másik logika az, hogy a szüleid.
Én az utóbbi logika szerint gondolkodnék talán. Bár én nem éltem át szerencsére azokat, amiket te.
fu te szegény...ismerős érzés! nekem is apám alkoholista, és nagy dilemma hogy meg-e hívjam...:(
persze ha nem hívjuk meg őt, akkor tuti nagy balhé lenne, és örök harag...jó nem mintha zavarna...
de tuti jelenetet rendezne nálad is, inna amennyi belé fér, mert csak előtte lesz a pia...
nehéz döntés, de jól át kell gondolnod ezt!
attól is félnék, hogy ha nem hívom meg, de tudja hol lesz, meg mikor..csak úgy betopanna mint vmi hivatlan vendég!
Jogos.
ki mint vet, úgy arat- értem ezt a szüleidre.
Neked nem is kell ezért kellemetlenül érezni magad. Érezd jól magad az esküvődön, lelkiismeretfurdalása meg a szüleidnek legyen, hogy neked ne!
Sajnos férjem családja is ilyen. Ő esküvő előtt beszélt faterjával, hogy akkor jöhet ha nem iszik, nem rendez balhét. Vérig volt sértve, hogy hát ő igenis jól akarja érezni magát a fia esküvőjén, és be akar rúgni.
Innentől eldőlt, hogy nem kell jönni. Azóta se bánta meg a döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!