Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos, hogy nem akarom a...

Jogos, hogy nem akarom a szüleimet az esküvőmre meghívni?

Figyelt kérdés
Borzasztó gyerekkorom volt. Apám alkoholista, anyám nem hagyta el, pedig lett volna hová mennie. Egész gyerekkorom rettegés, éhezés, nélkülözés volt. Nagyon nehezen tudtam kitörni, hogy normális iskolai végzettségem, munkám és párkapcsolatom legyen. Most eljött az esküvő ideje és mégis bennem van, hogy legalább meghívhatnám őket, miközben nem akarom, hogy ott legyenek. Évek óta csak akkor keresnek, ha pénz kell. Mi tévő legyek?
2017. jan. 11. 15:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%

te tudod, hogy mi lenne ha ott lennének

apád inna? jelenetet rendezne?

tudna nyugiban lenni?

ha tartasz attól hogy nem tudnak viselkedni, akkor én nem hívnám meg, max utána elmennék és szólnék.

2017. jan. 11. 15:14
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, hogy tudna viselkedni. Most két hete egyfolytában részeg.
2017. jan. 11. 15:18
 3/21 anonim ***** válasza:
27%

Nehéz kérdés, erre nincs jó válasz.

A logika azt mondja, hogy NE hívd meg őket, mert tulajdonképpen tojnak a fejedre, az életedre, rád, csakis pénzforrást látnak benned.

A másik logika az, hogy a szüleid.

Én az utóbbi logika szerint gondolkodnék talán. Bár én nem éltem át szerencsére azokat, amiket te.

2017. jan. 11. 15:19
 4/21 anonim ***** válasza:
92%
Ne hívd meg őket. Nem tettek semmit azért, hogy te eljuss idáig, sőt, inkább akadályoztak.
2017. jan. 11. 15:20
 5/21 anonim válasza:
89%
teljesen jogos, én sem szólnék nekik/hívnám meg őket
2017. jan. 11. 15:20
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

fu te szegény...ismerős érzés! nekem is apám alkoholista, és nagy dilemma hogy meg-e hívjam...:(

persze ha nem hívjuk meg őt, akkor tuti nagy balhé lenne, és örök harag...jó nem mintha zavarna...

de tuti jelenetet rendezne nálad is, inna amennyi belé fér, mert csak előtte lesz a pia...

nehéz döntés, de jól át kell gondolnod ezt!

attól is félnék, hogy ha nem hívom meg, de tudja hol lesz, meg mikor..csak úgy betopanna mint vmi hivatlan vendég!

2017. jan. 11. 15:21
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Jogos.

ki mint vet, úgy arat- értem ezt a szüleidre.

Neked nem is kell ezért kellemetlenül érezni magad. Érezd jól magad az esküvődön, lelkiismeretfurdalása meg a szüleidnek legyen, hogy neked ne!

2017. jan. 11. 15:22
 8/21 Carragher_x ***** válasza:
100%
Ez nem jogossági kérdés. Ez a te(ti) esküvőd, nem szeretnéd, hogy ott legyenek. Innentől kezdve nincs semmiféle kérdés, nem hívod meg őket.
2017. jan. 11. 15:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos férjem családja is ilyen. Ő esküvő előtt beszélt faterjával, hogy akkor jöhet ha nem iszik, nem rendez balhét. Vérig volt sértve, hogy hát ő igenis jól akarja érezni magát a fia esküvőjén, és be akar rúgni.

Innentől eldőlt, hogy nem kell jönni. Azóta se bánta meg a döntését.

2017. jan. 11. 15:33
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
A gyermekkorodat már tönkretették. A helyedben nem adnék rá esélyt, hogy az esküvővel is ezt tegyék.
2017. jan. 11. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!