Szerintetek gáz, ha nem akarom meghívni a szüleimet az
esküvőmre?
Én is így érezném, persze nekem a barátok előtt is kínos lenne az egész ceremónia, ha sokan lennének, de ez már a Te dolgod, viszont akkor értelmesen magyarázd el mindkettejüknek, hogy nem szeretnéd, ha ott lennének, mert.... Elvégre (gondolom), Te sem voltál ott az övékén. Akárhogy is döntesz, sok boldogságot kívánok neked is és a vőlegényednek is!
2010. dec. 7. 18:55
Hát szerintem ez durva,mert hát akármilyen is a kapcsolatotok,felnevelt(ek)..
Na de ha nem akarod meghívni,ne hívd,csak ne bándd meg utána.
2010. dec. 7. 19:01
A párod szüleinek hogy fog esni, ha a te szüleid nem lesznek ott? És a rokonság? Megindul a sunda-bunda szóbeszéd, hogy miért nincsenek ott a lányos szülők. Még talán azt hihetik, hogy lenézik őket. Ezt az egy estét nem bírod ki a szülőkkel? Végül is - akárhonnan is nézem a dolgot - az, hogy létezel, nekik köszönheted.
Szerintem a szüleidet a ceremóniára hívd csak meg, a vacsira ne. Így aztán nem érheti szó a ház elejét.
2010. dec. 7. 19:05
Az utolsónak igaza van abban, hogy ha nem hívod meg őket, utána hetekig lesz min csámcsognia a rokonságnak.
Viszont az esküvő a Ti napotok, ha Téged ez nem zavar, akkor ne hívd meg őket, végülis az esküvő elvileg Rólatok szól.
2010. dec. 7. 20:23
Szia! Ezt neked kell eldöntened, de szerintem ne legyen az ciki ha a szüleid nem lesznek ott mert te így döntöttél. A szívedre hallgass. Sok boldogságot!
2010. dec. 7. 20:36
cinkes a dolog. Sajnos vagy nem, ő szült téged, és nem te őt. Azért egy házasság nem = egy 7végi kertipartyval. Szal ha nem akarsz mégroszabb helyzetet, akkor melegen ajánlom. Ha nem megy el, magára vessen.
2010. dec. 8. 00:14
Elképzelhetetlennek tartom, hogy a szülőket az ember kihagyja az esküvőből. Semmiképpen nem jöhetsz jól ki belőle.. utána tarthatsz összejövetelt, ahová azt hívsz, akit akarsz, de szerintem meg kell őket hívnod. Ha anyáddal rossz a kapcsolatod, talán el sem megy, apádnak pedig megmondhatod, hogy a csóknál forduljon el, mert zavarban vagy.. talán még viccesnek is fogja tartani.
2010. dec. 8. 01:08
Ha kínosnak érzed a csókot bárki előtt, nem a megfelelő emberrel készülsz házasodni.
2010. dec. 8. 10:15
Van valami abban amit utolso irt. Nem szabadna kinos legyen. Nem lehet h a volegényed elött sem vagy felszabadult? Gondolotal mar erre? Ha ö egy biztos pont z éltedben,egy oszlop,akkor meg sem szabadna kottyannia egy esküvöi csoknak!! Az más h nem csokolozol elöttük,ezt én sem tettem soha. Szerintem illene azért meghivnod.
2010. dec. 8. 17:45
10/12 A kérdező kommentje:
Az esküvői csókkal semmi problémám nem lenne, egyszerűen a szüleim előtt kínos. Ettől miért lenne rossz kapcsolatom a párommal, nem értem az összefüggést. A szüleim jelenlétében vagyok feszült, nem tudom előttük elengedni magamat. Az, hogy rajtuk kívül van 30 vendég, nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések: