Tegnap megbeszéltük, hogy ma elmehetek a nagybátyjámhoz gépezni, hogyha mindent megcsinálok. Nagybátyjám szereti ha ott vagyok. Ma tanultam, gitároztam, rendet raktam, porszívóztam, és annyit mondtak, hogy nem mehetek, mert csak. Nem tudom hogy mit csináljak, nem normálisak szerintem!
13/f
2011. nov. 13. 09:25
1/8 A kérdező kommentje:
Még azt hozzátenném, nem járok bulizni, nem keveredek balhékba, szerintem jó gyerek vagyok, és semmi okuk nincs rá szerintem.
2011. nov. 13. 09:28
2/8 anonim válasza:
Kérdezz rá újra, hogy miért nem, mit kell még csinálnod hogy mehess? Miért igérték meg, ha most mégsem?
2011. nov. 13. 09:30
3/8 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem, ez volt a válasz:
Mi vagyunk a felnőttek, mi mondjuk meg, itt maradsz!
2011. nov. 13. 09:33
4/8 anonim válasza:
Ez egy rossz indok amit a szüleid mondanak, nyilván tudnak valamit amiért nem akarnak el engedni, akár a nagybátyádról tudnak valami nem túl jó dolgot akár rólad. És gondolom ezt nem akarják részletezni. Hogy miért féltenek ennyire nem tudom ha nem jársz bulizni nem balhézol a leckédet is megcsináltad meg minden, akkor semmi okuk nem lehet erre. Próbálj meg még beszélni velük és szedd ki hogy mi az az ok amiért nem engednek. És ha mondják hogy mert csak, meg mi ezt mondtuk meg ilyesmik akkor te mond azt hogy ez neked nem válasz a kérdésedre, állj ki magadért hogy a további életben is helyben maradhass.
2011. nov. 13. 09:40
5/8 anonim válasza:
Érthetetlen. :-(((((
Én akkor is rákérdeznék újra, hogy miért igérték meg, ha mégsem?
2011. nov. 13. 09:41
6/8 anonim válasza:
ma 09:40
Erre én is gondoltam, hogy valamiért nem akarják odamenjen, node akkor miért igérték meg tegnap?
2011. nov. 13. 09:42
7/8 A kérdező kommentje:
Tegnap pedig még voltam is ott , és akkor még semmi baj nem volt. Arra meg hogy miért igérték meg, nem válaszolnak.
2011. nov. 13. 11:53
8/8 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok és fiú:P:P:P
Nekem van egy ötletem...velem is sokszor előfordul ez,
de én nem adom fel!
Állandóan a nyakukon lógok, bezárkózok a szobámba, nem csinálom meg amit mondanak, vagy csak éppen hepciáskodok:D
a végén tuti elengednek, és amíg nem tartják be az ígéretüket, addig ne állj szóba velük, és ne csináld meg a dolgokat:)
Nálam mindíg bejön...lehet hogy csak 2-3 nap múlva de mindíg bejön!
Hidd el!
vagy több tanácsot is tudok adni, csak írj üzenetet:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!