Lehet igazad van és erre v.mi megoldás ! Mert tök drepreszios vagyok !
2010. márc. 15. 20:23
5/20 anonim válasza:
Javaslom, elsőre vegyél egy helyesírászótárt, szükséged van rá. Másodszor hagyd abba az önsajnálatot, a csajok erre nem buknak (ez visszataszító). Harmadsorban pedig 30 évesen ne másokat okolj a kudarcaidért, tegyél érte, hogy jó legyen neked! Másnak sem habostorta az élete!
2010. márc. 15. 20:24
6/20 anonim válasza:
Szerintem meg egy unatkozó tini vagy ezzel a kamiukérdéssel!
2010. márc. 15. 20:25
7/20 anonim válasza:
Halottról vagy jót,vagy semmit! Szerintem menj el pszichológushoz,és beszélj a problémáidról.A szüleid meg pihenjenek békében,már úgy sem tudnak változtatni a megtörténteken.
2010. márc. 15. 20:25
8/20 anonim válasza:
Hallottról jót vagy semmit, hagy őket békében nyugodni , lépj túl a sérelmeiden , és inkább kezd el tanulni azt amire ők nem tanítottak meg...
Jah és tudni kell megbocsájtani...
Ismerek egy embert , verték szidták csicskáztatták a szülei , soha egy jó szavuk nem volt hozzájuk, mégis képes volt megbocsájtani nekik... Örülj ,h neked azért aránylag jó életed lehetett...
2010. márc. 15. 20:26
9/20 anonim válasza:
kötél a nyakadra, sámli a talpad alá, aztán hopp...
2010. márc. 15. 20:29
10/20 anonim válasza:
Könnyű megoldás mindent a már elhunyt szüleidre fogni.Úgy tűnik te sem törődtél túl sokat magaddal, 30 éves létedre már rég megtaníthattad volna magadat legalább egy kicsit helyesen írni és fogalmazni.....ahelyett, h tennél valamit, itt siránkozol elmerülve az önsajnálatba.Szánalmas -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!