Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A szüleimet...

Mit tegyek? A szüleimet utálom! Ök már meghaltak! Igy már nem tudom megmondani nekik.

Figyelt kérdés

... , hogy azért utálom öket , mert apám nem törödöt velem ( nem tanult velem , nem tanitott meg focizni , nözni ) hanyagolt !

Anyám meg lányként nevelt ( ö ezt mindig tagaddta pedig biztos forrásból tudom a barátnöjétöl ) , nem engedet barátkozni sem fiúval sem lánnyal ...!!

Én 30 éves elkeseredett férfi vagyok !

2010. márc. 15. 20:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
írjak privátot hogy megtanítsalak csajozni?
2010. márc. 15. 20:19
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Már mind1...
2010. márc. 15. 20:19
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
sztem meg magadat utálod
2010. márc. 15. 20:21
 4/20 A kérdező kommentje:

sztem meg magadat utálod "

Lehet igazad van és erre v.mi megoldás ! Mert tök drepreszios vagyok !

2010. márc. 15. 20:23
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom, elsőre vegyél egy helyesírászótárt, szükséged van rá. Másodszor hagyd abba az önsajnálatot, a csajok erre nem buknak (ez visszataszító). Harmadsorban pedig 30 évesen ne másokat okolj a kudarcaidért, tegyél érte, hogy jó legyen neked! Másnak sem habostorta az élete!
2010. márc. 15. 20:24
 6/20 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg egy unatkozó tini vagy ezzel a kamiukérdéssel!
2010. márc. 15. 20:25
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Halottról vagy jót,vagy semmit! Szerintem menj el pszichológushoz,és beszélj a problémáidról.A szüleid meg pihenjenek békében,már úgy sem tudnak változtatni a megtörténteken.
2010. márc. 15. 20:25
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Hallottról jót vagy semmit, hagy őket békében nyugodni , lépj túl a sérelmeiden , és inkább kezd el tanulni azt amire ők nem tanítottak meg...

Jah és tudni kell megbocsájtani...

Ismerek egy embert , verték szidták csicskáztatták a szülei , soha egy jó szavuk nem volt hozzájuk, mégis képes volt megbocsájtani nekik... Örülj ,h neked azért aránylag jó életed lehetett...

2010. márc. 15. 20:26
 9/20 anonim ***** válasza:
44%
kötél a nyakadra, sámli a talpad alá, aztán hopp...
2010. márc. 15. 20:29
 10/20 anonim ***** válasza:
63%
Könnyű megoldás mindent a már elhunyt szüleidre fogni.Úgy tűnik te sem törődtél túl sokat magaddal, 30 éves létedre már rég megtaníthattad volna magadat legalább egy kicsit helyesen írni és fogalmazni.....ahelyett, h tennél valamit, itt siránkozol elmerülve az önsajnálatba.Szánalmas -.-
2010. márc. 15. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!