Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A szüleimet...

Mit tegyek? A szüleimet utálom! Ök már meghaltak! Igy már nem tudom megmondani nekik.

Figyelt kérdés

... , hogy azért utálom öket , mert apám nem törödöt velem ( nem tanult velem , nem tanitott meg focizni , nözni ) hanyagolt !

Anyám meg lányként nevelt ( ö ezt mindig tagaddta pedig biztos forrásból tudom a barátnöjétöl ) , nem engedet barátkozni sem fiúval sem lánnyal ...!!

Én 30 éves elkeseredett férfi vagyok !

2010. márc. 15. 20:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

miért nem lehet értelmes választ adni ., amikor komoly probémám van !

Probálok tultenni a szüleimen de nehéz ! tudtok valami jo pszihologust Budapesten , mert ez tényleg jó ötlet ?

2010. márc. 15. 20:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen ingyenes lelki-segély telefonszám , beszélgess , és kérdezd meg , ők tudnak jó pszichológust ajánlani.
2010. márc. 15. 20:35
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
csernus
2010. márc. 15. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pszichológus, az lesz a legjobb.Elmész a körzeti orvosodhoz, és kérsz egy beutalót, vagy keresel egy psz. szakrendelést neten. Google-->pszichológus Budapest-->Google keresés katt... tádámm.....nem igaz, h ilyen tehetetlen vagy.
2010. márc. 15. 20:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de engem is leszartak a szüleim (sőt most is azt teszik), mégis muszáj túllépni ezen és beindítani a saját életedet. Ha folyton az ő hibáikra gondolsz, csak elmúlik az idő feletted és egyszercsak arra ébredsz, hogy elmúltak a (keserű!) évek feletted és már nincsen semmi esélyed...bezzeg, ha akárcsak 30 évesen változtattál volna!

Drukkolok neked!

2010. márc. 15. 20:39
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

Ne az elhunyt szüleidere mond azt, hogy utálod őket. Saját magadat fogod leköpni ezért egyszer. Állj a tükör elé, és ismerd meg magadat, fogadd el magad, próbálj önbizalmat tanulni. Ismerőseid biztosan vannak, ha barátaid nincsenek, keresd a társaságot, lazulj és hidd el, magától be fog indulni a férfivá válás folyamata.

Én nő vagyok, de engem nem az Édesanyám tanított meg főzni, magamtól tanultam meg, sportokat meg általában a suliban tanulja, kedveli meg az ember. Ne a szüleidet hibáztasd. Ja még annyi, hogy nem tanított senki pasizni, ez ösztönös dolog. Ott van benned is, hogy tudj nőzni, barátnőt szerezni, csak adj neki utat. Ha ez nem jön be, csak utána menj pszichológushoz. Remélem megtalálod a boldogságodat és minden jót kívánok neked!

2010. márc. 15. 20:46
 17/20 A kérdező kommentje:
utolsó kettö válaszolo adta a legjobb válASszokat köszi
2010. márc. 15. 21:01
 18/20 anonim ***** válasza:
20:39 vagyok, nyugodtan írjál privátot, ha van kedved. Szerintem volna miről beszélgetnünk, én legalábbis szívesen elolvaslak/meghallgatlak, sőt magam is tudnék mesélni.
2010. márc. 15. 22:06
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom h ilyen szuleid voltak. Felejtsd el a multat, probalj magaddal megbaratkozni. Tanulj a sajat esetedbol es ugyelj arra h ha egyszer apuka leszel ne kovesd el ugyanezt a hibakat. Ha kell menj el pszichologushoz hidd el segiteni fog. az elet problemajat nem fogja megodlani de onbizalmat fog adni neked. es talaj jobban el fogadod magad. Csajozas: arra vigyazz a lanyoknal h ne probald a negativ erzeseidet sugarozni mert az visszataszito.

Mindenki kovet el hibakat. en szuleim is kovettek el hibakat igaz en szerencsesebb helyzetben nottem fel mint te. En nagyon ugyelek h ugyanezt a hibat ne kovessem el a kislanyomnal. rengeteget foglalkozok vele, sokszro ejszakazom, de nem banom. emiatt sokszor veszekszem a parommal, o mas kulturabol jon, es ok nem neznek ugy utana a gyerekek utan mint mi europaiak. de nalam a kislany az elso. Ha a paromnak nem tetszik szerencsere en kialakitottam olyan eletet h egyedul is felnevelema kislanyom ha kell es nem fog hianyt szenvedni semmiben. De sosem szoritottam hatterbe a kislanyomat es nem is fogom tenni. nekem a szivem szorul ossze mikor latok ilyen szuloket es a gyermeket nagyon sajnalom.

Probalj bizni onmagadban es az utalatot torold ki a szivedbol az sosem jo. probalj meg ujra bizni es hinni es ne jatsz a lanyokkal hanem ha megtalalod probald nagyon szeretni, hidd el meg lesz halalva.

2010. márc. 16. 02:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Az a leghelyesebb, ha megpróbálsz megbocsájtani a szüleidnek, mert akkor, abban az időben ők ezt tudták csupán nyújtani neked, és nem többet. Nem tudhatod, hogy nekik milyen volt a kapcsolatuk a szüleikkel, és mit hoztak otthonról...

Szerintem ami neked most a legtöbbet segítene, az a Hellinger családfelállítás, ez egy nagyon jó terápiás módszer az elfojtott és a családból hozott problémákra.

honlapjuk: [link]

Egyébként a 29-30 éves kor az az idő, amikor mindenkinél eljön ez a pillanat, és ilyenkor hajlamosabbak vagyunk a depresszióra. Ami viszont a jó hír, hogy ha valóban akarsz változtatni az életedet és a hozzáállásodon, akkor sikerülni fog!

2010. márc. 16. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!