Megloptam csúnyán a szüleimet. Mit tegyek?
Hát tuti szobafogság meg ilyenek lesznek :/
Sajnálom,h ilyen helyzetbe kerültél :( Nem volt szép dolog tőled.Valahogy kérned kellett volna inkább,de hát már nem lehet mit tenni...
Kérj tőlük őszintén bocsánatot,mond el mennyire bánod,és hogy szerettél volna abba a társaságba megmaradni,hülye voltál és ezért csináltad...Valószínűleg a bizalmukat eljátszottad most...Jobb ha belehúzol a tanulásba...
Szerinted a barátaid ott lesznek melletted ha bajba kerülsz? Adnak neked enni? Adnak fedelet a fejed felé? Megmutatják a helyes utat? Támogatnak akkor is ha az utolsó senki leszel?
Mert a szüleid igen. Ők szeretni fognak. De ha meglopod a bizalmuk akkor meggyengíted ezt a szent köteléket és mikor felnősz már nem fognak hinni neked egyáltalán. Így akarsz élni?
Nem a "barátokra" kenném a sarat. Nem ők kényszerítettek lopásra. Te voltál olyan gyenge jellem, hogy kénytelen voltál felvállalni magadat. Pedig az életben bármilyen vizekre is tévedsz (párkapcsolat, munka, karrier, hobbi), mindig az fog nyerni, aki önmaga marad, aki meg felveszi az álarcot és játssza a szerepét nem érti majd miért nem tud boldog lenni akkor sem ha mindene megvan.
Döntsd el, hogy végre felvállalod magad és azt mondod a világnak én ÉN vagyok, hibáztam, beismerem, de tanultam a hibámból és mától büszke leszek magamra, vagy inkább sumákolsz tovább, letöltöd a szüleid által kiszabott büntetést, utána felveszed pléh pofát és játszod a "barátaid" előtt a színdarabot.
Ezt nem azért mondtam el, mert nem kapsz így is elég fejmosást, csak az út, amin jársz előbb utóbb a boldogtalanság felé vezet.
Ha jó ember vagy, akkor büszkén felvállalhatod magad. Nekem is van gazdag barátom és tudja rólam, hogy fele annyi vagyonom sincs mint neki, mégis fütyül rá, mert "klassz csaj" vagyok. Aki csak a pénzemért a barátom és lenéz emiatt... az igazából sosem volt a barátom, és nem is lesz. Tehát akkor ugyanúgy egyedül vagy, mint egy nincstelen senki.
Fontold meg.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!