Meg kell hívnom unokaöcsém barátnőjét?
Figyelt kérdés
Nagyon bírom unokaöcsémet, mintha a tesóm lenne. Most van egy barátnője, ha jól tudom 4 hónapja vannak együtt. Aranyos csaj, kedves, mosolygós, de félénk is és visszahúzódó, ezt nem szeretem benne. Most lesz egy névnapi/szülinapi/nekem az új barátnőmet bemutatós bulim, amire meghívjam unokaöcsém barátnőjét? Vagy mondjam meg öcsinek, hogy ne hozza magával?2013. máj. 20. 17:58
1/8 anonim válasza:
Nem kell, de én meghívnám. Minél többet van veletek, annál kevésbé lesz félénk és vidszahúzódó.
2/8 anonim válasza:
Igen. Illene. Különben esélyes, hogy az unokaöcséd sem fog elmenni.
3/8 anonim válasza:
Nem muszály, de meghívhatod.
Ha sokat vagytok együtt szerintem ki fog lépni abból a félénk és visszahúzódó szerepből mikor jobban megismer.
Tudom mert én is ilyen vagyok. Eleint nagyon félénk vagyok meg nem tudok mit kezdeni az emberekkel. /meg az idegenektől félek is egy kicsit/ De ha megismerem idővel nem leszek annyira.
4/8 anonim válasza:
Ne haragudjatok, lehet én vagyok nagyon konzervatív , de egyszerűen feláll a szőr a kezem, amikor az unokatestvéreim egy-egy családi rendezvényre cipelik magukkal a barátjukat barátnőjüket. Persze nem mondanám azt, hogy ne hozd magaddal , de ez engem fel tud háborítani. Minek?! Egy alkalmat nem bírnak ki egymás nélkül? Ha férj és feleség lennének rendben, de szerintem egy családi rendezvéynen semmi keresnivalója van egy idegennek.
5/8 anonim válasza:
Nálunk az unokatestvérek-testvérek párjai nem idegenek, hanem jóformán családtagok. Bár, mi már mindannyian felnőttek vagyunk, komoly kapcsolattal, de összeházasodva a mi családunkban sincs még senki a "gyerekek" közül. Nekem nem hogy felállna ettől a "szőr a hátamon", hogy családi rendezvényekre eljönnek a testvéreim párjai is, hanem örülök is neki. Hála istennek mi ilyen befogadóak vagyunk...nem tekintjük a számunkra nagyon fontos emberek választottját idegennek... Egyébként nem muszáj meghívnod ennek ellenére, de én biztos azt tenném.
6/8 anonim válasza:
Hát elég bunkóság lenne a barátnőt nem meg hívni!
Ha még is úgy döntesz nem hogy teszed,én az unokaöcséd helyében nem mennék el.
7/8 anonim válasza:
Természetesen mi is befogadóak vagyunk és azt hiszem egy-két alkalom még nem a világ, de nálunk állandóan hurculják magukkal, akkor is amikor van egy komoly probléma a családban és az azt hiszem csak a családra tartozik senki másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!