Párom a legjobb barátnőjét jobban szereti, mint engem. Tanács?
Gondolom az is zavar, hogy esetleg kitárgyalja a kapcsolatotokat és nem veled beszéli meg a problémákat és befolyásolja is a csaj.
Mert önmagában a találkozás nem lenne probléma, a barátnő volt előbb...ezt meg kell emésztened, hogy nem te vagy az első, a barátnő is fontos, lehet lelki társak. Később lehetsz első, ha teszel érte.
ki mennyire fontos? mi lesz, ha a barátnőt választja? Az ilyen választás elé állításoknak sosincs jó vége. Viszont az nem fair, hogy lemond egy előre megbeszélt programot, hogy a barátnővel legyen. Emberileg sem. Legközelebb mondj le te programot.
Különben meg érdekes, más pasi meg arról panaszkodik, hogy nincs a nőnek saját élete, na most van, ez sem jó.
Nem leszbi, csak még nem döntötte el, melyik a jobb..
Én ebbe még csak kivetnivalót sem találok. Igyekezzél, hogy te győzzél...
Egy sima, (sajna) átlagos párkapcsolatban sokszor a felek ellézengenek egymás mellett, de a problémáikat már nem egymással beszélik meg, azaz nem kerülnek egymással olyan lelki közelségbe, hogy elsődlegesek legyenek egymás számára. Pedig szerintem ez egy komoly kapcsolatban már nagyon fontos. Főleg, ha szeretnétek komolyabbra fűzni a dolgot. Egy év alatt már az effajta közelségnek ki kellett volna alakulnia, mégse történt meg.
Viccesnek tűnhet a leszbi-tipp, de akár még ilyesmi is lehet a dologban. De a lényegen nem változtat: tökmindegy ugyanis, hogy az anyja, kutyája, barinője, vagy a munkája az, amit JÓVAL előbbre helyez nálad, a lényeg az, hogy egy év után sem jutottatok el arra a szintre, hogy egymás elsődleges társai legyetek. Ez persze önmagában nem probléma, de tapasztalatból mondom, hogy lehetne ennél különb kapcsolatod is.
." Ez persze önmagában nem probléma, de tapasztalatból mondom, hogy lehetne ennél különb kapcsolatod is."
Akár a lánynak is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!