Ezek után ugye nem kell készülnöm a vendég fogadásra?
Én megértem, hogy rosszul esett, hogy csak szendvics volt. Hasonlót vártál, mint ami nálad szokott lenni.
Nézd a jó oldalát: a jövőben vedd te is lazábbra a vendéglátást. Ha magadba nézel, te is látod, hogy eltúloztad a sütés-főzést. Még ha valami jeles alkalomra készültél volna ennyi mindennel megérteném.
Ne kérdezd, hogy mit szeretnének, csinálj 1 féle főtt ételt, meg egy kis süti, kávé, üdítő, esetleg bor, vagy sör.
Ha ebédre/vacsorára mennek azért te ne szendviccsel várd őket.
Én úgy örülnék ha a sógornőim szendviccsel várnának, mert nem szeretem nagyon mások házi főztjét, másképp ízesítenek, más állagokra.stb. nekik az a finom, nekem meg a sajátom, a szüleim főztje. Egy szendvicset sokkal nehezebb elrontani.
Ne húzd fel magad, ha neked teher a főzés ilyenkor, nyugodtan csinálj te is szendókat, süss pizzát, hozz egy doboz sütit a sarki cukiból aztán ennyi. Én pl gyűlölök főzni ilyen meghívásos izékre, erre a férjem is rájött már, úgyhogy mindig bográcsolás vagy nyársalás, szendvicsezés van, mert akkor nem kell a konyhában baszni a rezet míg mindenki más elvan. Azt örömmel csinálom.
Nem gáz, azt készítesz a vendégeknek, amit akarsz. Ha semmit sem készítesz, úgy is jó.
De az nagyon nem szép dolog, hogy becsmérled a sógornődet, csak mert ő szendvicset csinált. És akkor mi van? Ne a zabálás miatt akarj találkozni valakivel, ne azt lesd, hogy mit kaphatsz. A kellemes társaság miatt tartsd a kapcsolatot.
Mondjuk neked nem muszáj menned oda, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!