Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » 5 vendég 4 napig egy két...

5 vendég 4 napig egy két hónapos baba mellé jó ötlet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Férjem anyukája, és testvérének családja jönnének hozzánk 4 napra március végén. Két gyerek is van a családban (12 és 4 éves). Én nem tartom ezt túl jó ötletnek azért sem mert felborulna a napirendünk (főleg az altatás lenne macerás) és félek nehogy valamit elkapjon mert még nincs neki egy oltása sem. Szerintetek hogy kéne megoldani hogy ne legyen sértődés se a férjem, se a családja részéről?
2018. márc. 19. 10:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%

Meg kell mondani, hogy sajnos nem tudnak jönni, mert nem férnek el, borulna a napirend, és te nem vagy hajlandó másik 5 embert körbeugrálni, amikor hulla fáradt vagy az éjszakázástól, nem akarod, hogy a baba elkapjon valamit.

Meg mi az, hogy a férjed megsértődne? Neki fontosabb az anyja, mint a feleségének és a 2 hónapos gyerekének a nyugalma?

Ha ezen bárki is kiakadna, akkor megmondanám a férjemnek, hogy mehet vissza anyukáékhoz lakni.

Ha férjem magán akciózna és megjelenne a sok hívatlan vendék, akkor közölném vele ott mindenki előtt, hogy nem vagyok hajlandó felborítani a napirendünket, mindenkitől csendet várunk, a gyerekektől is, főleg este, és nem vagyok hajlandó senkire sem főzni, kiszolgálni, még kávét főzni sem!!! Majd vagy a férjem, vagy kiszolgálják magukat.

2018. márc. 19. 11:03
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Mondjuk gyerek nélkül sem. De nem vélünk kellene ezt kivesézni, hanem a férjeddel
2018. márc. 19. 11:04
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Úúúúú, hát ez így elég necces!

Miért mennek oda egyáltalán? Ilyenkor még nem illik, tök pici a baba! Ennyi sütnivalójuk azért lehetne maguktól is. Meg hát most lett még csak vége az influenza szezonnak.

Szerintem ez nagyon nagy butaság a részükről, nyugodtan meg lehet mondani, hogy még ne menjenek, túl kicsi a baba.

Meg hát ott az a két gyerek....baktériumtelepek. Mindegyik közösségbe jár, folyton különböző bacilusokkal találkoznak. Nem is értem, miért akarnak így odamenni. Biztos nem engedném meg a helyedben akkor sem, ha megsértődnek. Sőt, ezen nincs is min megsértődni, ez alap dolog, hogy ilyenkor nem mászunk oda ennyien egy kisbabás család nyakára.

35N

2018. márc. 19. 11:04
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerűen és határozottan közöd, hogy nem. Ennyi.
2018. márc. 19. 11:06
 5/21 anonim ***** válasza:
85%
Felejtős, nekem nincs gyerekem, de 2-nél több embert NEM tűrök el a lakásomban, nemhogy ötöt...
2018. márc. 19. 11:07
 6/21 anonim ***** válasza:
81%
Sértődés? Ha ekkora tapló rokonságotok van, akik 4 hónapos baba mellé 5 -en csődülnek oda több napra vendégeskedni, akkor ezt sértődés nélkül nem fogod tudni megoldani. Nem kell agyonfélteni egy gyereket, de azért ekkora felfordulásnak én magamat se szívesen tenném ki, pláne ilyen helyzetben. Ne telepedjenek a nyakatokra napokra, hacsak nem laktok akkora házban, ahol gond nélkül megoldható, hogy neked és a babának is nyugtotok legyen, el tudjatok vonulni, és ők is normálisan ellegyenek. Ekkora társaság mellett hangzavar lesz reggeltől estig, és +5 ember baromi sok helyet foglal, ennyi emberre főzni..uh, nem is értem, hogy gondolják?
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
Még mindig megfázásos-vírusos időszak van. Akkor is bevihetik a fertőzést ha tünetmentesek- nem, nem engednék oda senkit.
 8/21 A kérdező kommentje:
Igen, én mindenkivel egyetértek! Én is így gondolom, a szüleim már voltak itt amikor a baba 1 hónapos volt de ők csak két napot voltak és tudtak csöndbe lenni. Ezért lenne sértődés, hogy akkor az én szüleim miért jöttek.. Maximum úgy tudnám rábeszélni, hogy csak az anyukája jöjjön. Tényleg félek hogy bármit elkap a gyerekektől. Azért jönnének mert még nem látták a babát, és csak júliusban megyünk haza.
2018. márc. 19. 11:10
 9/21 anonim ***** válasza:
82%

Én sem engedném. Kizárt. Érdekes, hogy ahol 2 gyerek is van, ott nem tudja a család, hogy milyen egy két hónapos babával. Más szót nem tudok rá, mint a pofátlanság teteje.

Mond meg nekik, hogy egy ismerősöd kisbabája elkapta az influenzát és kórházba került. Ugye megértik, hogy nem szeretnél kockáztatni, majd X hónap múlva szívesen látod őket. Kerek-perec, ne legyen helye vitának.

Halkan teszem hozzá, tudod te pontosan milyen egy 4 évessel 0-24-ben? Bőgve kötnéd fel magad a baba mellett, pláne, hogy nem a sajátod, és rá sem tudnál szólni úgy, ahogy a magadéval tehetnéd. Ez az egész látogatósdi most egyszerűen nonszensz.

2018. márc. 19. 11:11
 10/21 anonim ***** válasza:
93%
Ah, külföldön éltek ? Mondd higy ne egyszerre jojjenek. Kicsit hülyén jön ki, hogy a te szüleid mehettek, a ferjedet meg nem akarod. Menjen az anyja, a testvér meg jöjjön később vagy szálljanak meg máshol
2018. márc. 19. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!