5 vendég 4 napig egy két hónapos baba mellé jó ötlet?
Meg kell mondani, hogy sajnos nem tudnak jönni, mert nem férnek el, borulna a napirend, és te nem vagy hajlandó másik 5 embert körbeugrálni, amikor hulla fáradt vagy az éjszakázástól, nem akarod, hogy a baba elkapjon valamit.
Meg mi az, hogy a férjed megsértődne? Neki fontosabb az anyja, mint a feleségének és a 2 hónapos gyerekének a nyugalma?
Ha ezen bárki is kiakadna, akkor megmondanám a férjemnek, hogy mehet vissza anyukáékhoz lakni.
Ha férjem magán akciózna és megjelenne a sok hívatlan vendék, akkor közölném vele ott mindenki előtt, hogy nem vagyok hajlandó felborítani a napirendünket, mindenkitől csendet várunk, a gyerekektől is, főleg este, és nem vagyok hajlandó senkire sem főzni, kiszolgálni, még kávét főzni sem!!! Majd vagy a férjem, vagy kiszolgálják magukat.
Úúúúú, hát ez így elég necces!
Miért mennek oda egyáltalán? Ilyenkor még nem illik, tök pici a baba! Ennyi sütnivalójuk azért lehetne maguktól is. Meg hát most lett még csak vége az influenza szezonnak.
Szerintem ez nagyon nagy butaság a részükről, nyugodtan meg lehet mondani, hogy még ne menjenek, túl kicsi a baba.
Meg hát ott az a két gyerek....baktériumtelepek. Mindegyik közösségbe jár, folyton különböző bacilusokkal találkoznak. Nem is értem, miért akarnak így odamenni. Biztos nem engedném meg a helyedben akkor sem, ha megsértődnek. Sőt, ezen nincs is min megsértődni, ez alap dolog, hogy ilyenkor nem mászunk oda ennyien egy kisbabás család nyakára.
35N
Én sem engedném. Kizárt. Érdekes, hogy ahol 2 gyerek is van, ott nem tudja a család, hogy milyen egy két hónapos babával. Más szót nem tudok rá, mint a pofátlanság teteje.
Mond meg nekik, hogy egy ismerősöd kisbabája elkapta az influenzát és kórházba került. Ugye megértik, hogy nem szeretnél kockáztatni, majd X hónap múlva szívesen látod őket. Kerek-perec, ne legyen helye vitának.
Halkan teszem hozzá, tudod te pontosan milyen egy 4 évessel 0-24-ben? Bőgve kötnéd fel magad a baba mellett, pláne, hogy nem a sajátod, és rá sem tudnál szólni úgy, ahogy a magadéval tehetnéd. Ez az egész látogatósdi most egyszerűen nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!