Elmennétek a karácsonyi ebédre, ha az egyik rokon beteg?
Figyelt kérdés
Rokonunk akihez mennénk beteg lett. Nem tudom, hogy csak megfázott-e, vagy COVID-os, de nem szívesen mennék el így, mivel nem engedhetem meg magamnak, hogy elkapjam. Nagy bunkóság lenne emiatt lemondani?2023. dec. 24. 09:50
61/82 anonim válasza:
55 egy inkubátorban lakik.Az ilyenek hogy maradnak életben?
62/82 anonim válasza:
Iiigen, az a debil, aki nem akarja elkapni a pusztulatot, igen. 🤡
63/82 anonim válasza:
62,világos,a rokon az oka a pusztulatnak,egyértelmű,megszakértettétek.
64/82 anonim válasza:
Azt hittem a covid után óvatosabbak lesznek az emberek, de tévedtem.
A szórakozás mindent felülír.
65/82 anonim válasza:
Próbáltam a pontozást adni a válaszokra, de a sötét oldal van többségben.
66/82 anonim válasza:
64,nem mindenki agyára hatott a covidpropaganda.Tudom,tudom,te azt szeretnéd,hogy mindenki egy rettegőgép legyen egy köhintés miatt.
67/82 anonim válasza:
Mindig ez a jelenet ugrik be,amikor egyesek instant halált vízionálnak egy standard torokfájás miatt.Nem kell annyi gyógyszert enni,egészségesen kell élni és kész.
68/82 anonim válasza:
66 #
Ha a covidpropaganda nem is, de maga a kórság meggyőzött arról, hogy jobban is lehetett volna vigyázni. Kimásztam belőle, de nem volt jó.
Egyébként ismeretségi körből eltávozott olyan egészséges fiatalember, aki cseppet sem rettegett a covidtól, de ez a vírust nem érdekelte.
Az, hogy rövid kis utcánkban 3-4 öreget nem láttam a covid óta, már meg sem lepett.
Szóval vissza lehet venni a nagy arcból.
69/82 anonim válasza:
68,ismerem már ezt a narratívát,a covid miatt meghaltak a mai napig eltorlaszolják a bejárati ajtót,jaja,nem gyengén unalmas.Semmi más nem lehet a halál oka,csak a covid a hibás.Inkább nézek már meg egy acc reklámot,az is jobb.
70/82 anonim válasza:
Én nem mondanék le semmilyen fontos eseményt csak amiatt,mert valaki fél Hurutkától.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!