Elmennétek a karácsonyi ebédre, ha az egyik rokon beteg?
Figyelt kérdés
Rokonunk akihez mennénk beteg lett. Nem tudom, hogy csak megfázott-e, vagy COVID-os, de nem szívesen mennék el így, mivel nem engedhetem meg magamnak, hogy elkapjam. Nagy bunkóság lenne emiatt lemondani?2023. dec. 24. 09:50
11/82 anonim válasza:
Én nem mennék. Mégpedig azért, mert figyelembe venném, hogy a vendéglátónak betegen nem lehet éppen leányálom körbeugrálni a meghívottakat.
13/82 anonim válasza:
Semmiképpen sem, a magam és az ő érdekében is.
14/82 anonim válasza:
Sajnos muszáj elmenni, hatalmas balhé lenne belőle ha nem mennék. Pedig mindig mindent elkapok, tuti beteg leszek most is. Veszek maszkot és reménykedek, hátha megúszom.
15/82 anonim válasza:
Mi nem megyünk azokhoz, akik betegek. Volt, amikor mi voltunk betegek karácsonykor, akkor se mentünk. Nem csak ezen a három napon kell szeretni egymást, hogy muszáj legyen átmenni.
16/82 anonim válasza:
Kizárt. Bár eleve nem tudom, hogy merül fel BENNE, hogy ő elmenjen-vendégeket hívjon.
Mi is megbetegedtünk, nem is kicsit... Minden találkozót lemondtunk, mert kell a francnak, hogy még xyz is megbetegedjen.
17/82 anonim válasza:
14-es, nem, nem muszáj, az meg kit érdekel, hogy a rokon hisztizik? Hisztizzen, ha neki jó :D
18/82 anonim válasza:
El. Mennyivel másabb ha a párom lenne itthon beteg és akkor nem járnék haza mert ő most beteg? Ez most komoly? Kb ugyanez. Akkor menjek albérletbe addig vagy mégis hogy gondolják. Ugyanúgy elmennék a rokonhoz. Karácsony van.
Pont azért kell egészségesen élni hogy az immunrendszerünk legyőzze a betegséget.
19/82 anonim válasza:
Nálunk is volt belőle sértődés, hogy nem mentünk. Nem is a szervező szólt, ő elmismásolta volna, hanem az egyik meghívott. Én a harmadik trimeszterben, a fiam most gyógyult meg. Nem kell nekünk semmi lázas, köhögős nyavalya most.
20/82 anonim válasza:
Jaj, a párod a párod, nem pedig egy távolabbi rokon, az otthonotok pedig közös. Az teljesen más szituáció, nem kell ez a rossz duma. A gyerekem se viszem beteg rokongyerekhez játszani, de ha a tesója beteg, az megint más. Kezeljük már a helyükön a dolgokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!