Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem állt ki az unokatesóm...

Nem állt ki az unokatesóm mellettem, akkor miért én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Unokatesómnak két órája között van egy 3 órás szünete a főiskolán, és megbeszéltük, hogy egy közös barátnőnk, ő és két csoporttársa elmegyunk és beülünk valahova. Na hát el is mentünk öten. Szóba került a párkapcsolati téma, amit utálok, mert nem volt még párkapcsolatom és ez frusztrációt okoz nálam, meg mindenki ezzel jön. Mivel két embert is ismertem a társaságból (unokatesom és a közös barátnő), így nem mondhattam, hogy volt már párkapcsolatom (egyébként mindig ezt szoktam mondani, hogy volt egy régebben). Ekkor az unokatestvérem egyik csoporttarsa megkérdezte, hogy leszbikus vagyok-e, a poén kedvéért, amit én rohadtul nem vettem poénnak. Eléggé megölte ezzel a hangulatomat és egy két órával hamarabbi vonattal hazamentem szépen.
2023. okt. 14. 09:03
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
78%

Hát amúgy utolsó ..Herótom van az ilyenektől is mint a kérdező. Ha annyira .aszni akarsz, akkor menj és csináld csak akkor majd nem leszel szűz. Ha pasit akarsz akkor ismerkedj vagy tudom is én, de ez az önsajnálósdi nagyon gáz.

Nem tudom már hányadik válaszoló voltam de én is az ismeretlen csajszi "ellen" írtam.

2023. okt. 15. 10:11
 42/46 anonim ***** válasza:
83%

41, de nagyon egyetértek veled! Nem tudunk mi itt okosat mondani. :)

(40 voltam)

2023. okt. 15. 10:17
 43/46 anonim ***** válasza:
36%

Hogy mik vagyunk mi emberek?

A gondolataink összessége.

"Az vagy, amire egész álló nap gondoltál."

Amire összpontosítasz azt vonzod be. Te teremted a saját életedet!

Ha nem vagy vele elégedett miért kínzod magad? Miért nem teremtesz végre egy olyat, amire vágysz valójában?

2023. okt. 15. 19:58
 44/46 A kérdező kommentje:

Nem, nem gondolom, hogy a csajnak igaza van, de túlzás, amit itt az egyik válaszadó írt, hogy "páran felpróbálták a farkukra", meg "húzkodható libák", stb. Ez mennyivel különb, mint amit a csaj csinált, hogy megalázott?

Továbbra is gáz a helyzet, megalázó, de még én se írok ilyeneket, pedig velem történt meg, én lettem megalázva.

2023. okt. 15. 20:24
 45/46 A kérdező kommentje:
Amúgy nem írtam vissza neki, és nem is fogok, marad az engedélykéréseim között. Az unokatestvérem rám írt, hogy írt a csaj nekem (engedélykérésbe van, nem tudja, hogy láttam-e vagy sem). Egy percig elgondolkoztam rajta, hogy visszaírjak, de nem fogok kiadni magamról semmit, főleg nem fogok neki az érzéseimről írni.
2023. okt. 15. 20:27
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Helyes!
2023. okt. 15. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!