Nem állt ki az unokatesóm mellettem, akkor miért én vagyok a hibás?
Jesszusom. A csoporttárs volt a paraszt. "Mé', leszbi vagy, höhö?" - és ez a poénkodás? Azt hittem, 15 év és bizonyos IQ felett már nem nevezik poénkodásnak az alázást meg a g*cizést. 🙄🤷♀️
Azt sem értem, hogy miért gondolja több válaszoló is azt, hogy ez egyszerű érdeklődés volt a kérdező nemi orientációja felől. Egyrészt még úgy is bunkóság lenne, első találkozáson nem a másik legszemélyesebb dolgaiban kezdünk vájkálni. Másrészt még a kérdező is írta, hogy "poénkodás" volt a kérdés, így aztán ha lefordítjuk "poén"mentesre, a kérdés csak annyit tesz: "annyira nem lehetsz béna, hogy még életedben nem tudtál bepasizni, csak leszbi lehetsz, de mivel nem vagy az, így fú de rohadt béna vagy". Utána a nevetés annak szól, hogy milyen viccesen szóltak be a nyominak.
Kérdező, neked azt tudom tanácsolni, hogy bármennyire is nehéz, de vállad fék, hogy még nem volt senkid, ÉS azt is, hogy ez rossz neked. Pl. ilyen helyzetekben, ha kérdezik, válaszold azt, hogy "sajnos még senkivel nem sikerült összejönnöm". És nem baj, ha látszik rajtad, hogy tényleg sajnálod, hogy még nem volt barátod. Ha leplezni akarod, és tetteted, hogy nem zavar, sajnos egy csomó ember késztetést érez arra, hogy a hártyányi hamis falat áttörje, ez egy ilyen ronda emberi ösztön. Ha őszinte vagy a sérülékenységedet illetően, akkor már csak a leggyökerebb bunkók taposnak bele a fájó pontba. Azt pedig elkönyvelheted annyival, hogy csak azért csinálta, mert segghülye paraszt.
14:37
Jól megfogalmaztad azt, ami volt. Nagyon rosszul esett, hogy leszbikusnak gondol, csak mert nem volt senkim.
Könnyű írni, hogy vállaljam fel magam, amikor ilyenek vannak. A legjobb, amikor egy ilyen után megkérdezik, hogy "Ugye azért csókolóztál már?", és arra is azt kell mondanom, hogy nem. Es ezután jött a leszbizés. Nincs semmi bajom az ilyen emberekkel, de ha egyszer nem vagyok az, akkor nem vagyok az. Ezért nem akarom ezt felvállalni, mert látom a lesajnáló tekinteteket, a furcsa pillantásokat, és ha nem megy leszbizésbe meg az okok fejtegetésébe, akkor is gáz és kellemetlen a helyzet. Csak ugye most ott volt két ismerős is, és előttük nem mertem bejátszani az "igen, volt már egy kapcsolatom régebben, tini szerelem volt, nem volt túl komoly" szöveget, mert nem akartam emiatt szívni. Így hogy elkerüljek egy ciki helyzetet, egy másik ciki helyzetbe sodródtam.
Ilyenkor, annak nyugodtan mondhatod aki ilyen bunkó, hogy hát igen én megválogatom hogy kivel akarok lenni.
Rosszul vagyok az ilyen emberektől amúgy.
Kedves Kérdező!😊
Attól még, hogy azt a hülye libát páran felpróbálták a farkukra, még nem lesz nálad több! Az előnye pusztán annyi, hogy van egy kis tapasztalata. De ez a mai világban nem jelent sokat. A boldogságra, meg boldog párkapcsolatra meg végképp nem garancia... ami viszont segíthet, hogy valaki ne pazaroljon el éveket egy olyan személyre, aki átveri, vagy csak szimplán nem érdemes rá, az bizony az ember ismeret. Na az nem árt, ha van!
Szex, csók.... ezeket soha nem késő "megtanulni", vagy belejönni, mindegy milyen jelzőket használunk. A lényeg, hogy nagyon fiatal vagy még nem vagy elkésve semmiről.
A beszólogató, vihogó lány saját alacsony intelligencia szintjéről állított ki bizonyítványt.
Hozzá kell tennem, hogy a mai felszínes világban a fiatalok többsége sajnos ilyen.
Rendesek hátránnyal indulnak az esetek többségében, no de nem mindig!
Kívánom, hogy legyen szerencséd, és találj egy hozzád méltó, komoly, és figyelmes társat! 😊
Még annyit a lányokról, hogy ha most beégettek, lehet máskor is megtennék, de erre ne nagyon adj nekik több esélyt!
Szép napot! :)
Jól írja a 19-es, ez olyan falusi marcsa-julcsa a kispadon a kapu előtt.
Az uncsitesód mondjuk a marcsa ebből a nyomi bagázsból. :D
Kérdező! Ha te így fogod fel, akkor neked az lesz!
De meg is érdemled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!