Mi tesz téged boldoggá? Ha esetleg mégsem vagy boldog, szted miért nem/ ki tehet róla?
8as vagyok. Mire nem figyeltem? Pl, hogy egy testhezállóbb szakma + jó nyelvtudás + jogosítvány többet ér mint egy büfészakos diploma - ott sajnos elvesztettem 4 évet.
Mozdonyvezető akartam lenni mostanában, de 40+ évesen és kiégve, félig depressziósan már nem ilyan a reakcióképesség, mint korábban.
Jó lett volna anno, ha van körülöttem olyan bölcsebb, akire hallgatok, akire felnézek, de nem volt ilyen, így magamnak kellett kitalálni, hogy legyen. A szerzett diplomaval viszont nem tudtam felljebb lépni, pedig akkor még szerettem is, amit csinálok (vendéglátás). Mostanra viszont elegem lett ebből, keresem a hofyan továbbot. Viszont, hogy csavarja egyet a dolgon, nem tudom, hogy pl a vasutat hogy viseltem volna ekkorra már hosszabb távon (fegyelem, figyelem, bakesetek, gázolások)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!