Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem állt ki az unokatesóm...

Nem állt ki az unokatesóm mellettem, akkor miért én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Unokatesómnak két órája között van egy 3 órás szünete a főiskolán, és megbeszéltük, hogy egy közös barátnőnk, ő és két csoporttársa elmegyunk és beülünk valahova. Na hát el is mentünk öten. Szóba került a párkapcsolati téma, amit utálok, mert nem volt még párkapcsolatom és ez frusztrációt okoz nálam, meg mindenki ezzel jön. Mivel két embert is ismertem a társaságból (unokatesom és a közös barátnő), így nem mondhattam, hogy volt már párkapcsolatom (egyébként mindig ezt szoktam mondani, hogy volt egy régebben). Ekkor az unokatestvérem egyik csoporttarsa megkérdezte, hogy leszbikus vagyok-e, a poén kedvéért, amit én rohadtul nem vettem poénnak. Eléggé megölte ezzel a hangulatomat és egy két órával hamarabbi vonattal hazamentem szépen.
2023. okt. 14. 09:03
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
4%

Lehet, hogy tévedtem, és ugyan olyan felületes vagy a válaszodból ítélve, mint azok a libák. Csak van valamilyen belső frusztrációd, ami miatt még nem tudtad elveszíteni, és ez a legnagyobb problémád! Csak azt csesztetik, akit lehet! És úgy látom, hogy te ebben nagyon is partner vagy!

Lehet csak a felfogásodon kellene változtatnod, de ahhoz meg túlságosan öntelt vagy. Könnyű megsérteni a kis egódat, ezáltal mindig céltábla leszel!

2023. okt. 14. 17:00
 32/46 anonim ***** válasza:
78%

"Miért baj, ha megkérdezik, hogy leszbikus vagy-e? Nem egy rossz és undorító dolog melegnek lenni"

Van, amikor úgy kérdezik, hogy SZERINTÜK az. Nem csak normálisan, mint ha megkérdeznék, milyen zenét szeretsz.

(Mondjuk én akkor beszólnék, de ez nem mindenkinek megy.)

2023. okt. 14. 17:24
 33/46 anonim ***** válasza:
14%
Az a baj hogy téged ennyire zavar hogy nem volt még senkid és 0 a tapasztalatod. Nyilván a helyzet is gáz, de magaddal sem vagy rendben.
2023. okt. 14. 17:29
 34/46 anonim ***** válasza:
20%

Tipik olyan, mint az amcsi filmekben a kiközösített főszereplő csaj, aki annyira behisztizik, hogy még annak is nekirongyol, aki segíteni próbál neki! :D :D :D

Tudom, hogy nem fogod fel, de te többet ártottál ma magadnak, mint azok a lányok, akik kinevettek!

2023. okt. 14. 17:52
 35/46 anonim ***** válasza:
97%

Nézd! Egy normális, intelligens férfit egyáltalán nem zavar, ha a partnere, még húszon X évesen is szűz. Bármennyire is nehéz ezt elhinni de nem egyedi eset a tiéd!! Nem mindenki veszíti el tízen évesen! Hű ha! És még is forog az a kib@szott Föld! Nem is értem hogy....

Ha ennyire nem tiszteled saját magad! Ha ennyire nincs benned nőként méltóság! Miért nem fizetsz egy hímringyónak, hogy tanítson ki?

Ismétlem, ha a jövőbeli partnerednek fontos leszel, akkor nem, hogy ez nem fog problémát jelenteni, de talán még több is leszel majd a szemében, hogy nem vagy "olyan", mint a legtöbb mai lány!

De ha te a helyi Casanovát szemelted ki, akkor tekintsd kérlek az írásomat tárgytalannak!

2023. okt. 14. 18:02
 36/46 anonim ***** válasza:
55%

#31,34, gondolom ugyanaz vagy; vagy ne válaszolj ide többet, vagy állítsál magadon. #30-as szintén, ezzel a "meg is érdemled" felfogással (hacsak nem te is ugyanaz a válaszoló vagy). Beszarok, komolyan. Állítólag az empátia fejleszthető, vagy akinek abszolút nincs, tanulható. Szerintem hajrá.

Kérdező, még mindig javíthatsz a helyzeteden azzal a lánnyal szemben. Ha nem suttogná neki valami kis belső hang azt, hogy miatta ült le a hangulat, mert ő elbszta és bunkó volt, akkor nem kattogna még mindig ezen, és nem írt volna. Csak az egója még mindig a mentséget várja, és szívesebben hibáztatna a kínos helyzetért téged, mint magát. Hát add is meg neki, meg nem is.

Szerintem valami olyasmit kéne válaszolnod, hogy nem haragszol rá, és sajnálod, hogy emiatt elromlott a hangulat. De neked fájó pont, hogy ez még sosem jött össze, és olyan sokat csesztettek és cikiztek már vele, hogy akaratlanul is rosszulesik minden ilyen megjegyzés, és nem tudod poénra venni, főleg nem hirtelen. Nem akartál kellemetlen helyzetet teremteni, és elnézést kérsz érte, csak sajnos rosszul talált be a dolog.

És pont. Kedves voltál, előzékeny, még te kértél elnézést, és még színtiszta igaz is az egész (azt leszámítva, hogy az ő hibásságáról tapintatosan hallgatsz). Nem lehet ráhúzni, hogy bunkó vagy hisztis lennél, sőt. Ő megnyugszik, kivesz téged az "ellenség" dobozból. A közös ismerősök közt elpárolog az esemény emlékének a feszültsége, tisztázódik, lezárást kap, mindenki megkapja a feloldozást. A csajtól még az is lehet, hogy kapsz valami halvány bocsit (kivéve, ha olyan érzelmi analfabéta, mint a 31/34-es, mert akkor megírja, hogy "már ne is haragudj, de szerintem nagyon túlreagáltad, problémás vagy, látszik, hogy van valami bajod, meg kéne változnod, csak jótanács 💅" - de akkor megvonhatod a vállad, te még gyógyulhatsz, de rajta az isten se segít), és akár az is előfordulhat, hogy egyszer újra találkozhattok, anélkül, hogy halálosan ciki lenne.

2023. okt. 14. 21:10
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell neki visszaírni, hogy utána még hetekig a magyarázkodásodon röhögjenek. Senkinek semmi köze nincs a másik ember szexuális életéhez, kivéve ha érintett benne. Ő nem az, ráadásul vadidegen számodra.
2023. okt. 15. 05:18
 38/46 anonim ***** válasza:
31%

29.

Kérdező!

Ne görcsölj ezen ennyire.

A nyomi beszólókat, idióta kérdésekkel tovább zaklatókat ignoráld nyugodtan.

Irtó bunkó, bugris viselkedést tanusítottak az irányodba és ezt még fokozzák üzenetekkel.

Eszem megáll...

Hidd el értékesebb egy komoly férfi számára egy tapasztalatlan nő, mint egy f@szkörhintáról leszédült szopóbajnoknő.

Mondom komoly férfi vs. ribizli.

Ezt most nehéz elhinned, mert frusztrált vagy és a női önbecsülésed is padlón, de így van!

2023. okt. 15. 08:24
 39/46 A kérdező kommentje:

Nem ismered se azt a lányt, se a csávókat. Azért, mert volt kapcsolata, még nem biztos, hogy k.

Egy tapasztalatlan szűz, akire lehet, hogy hónapokat várni kell, az sose lesz egyenlő egy tapasztalttal, akivel lehet már az első alkalommal jókat lehet szexelni.

2023. okt. 15. 09:49
 40/46 anonim ***** válasza:
85%

Azt a lányt én spec. nem is szeretném megismerni, bugrist eleget ismerek.

Amúgy hova akarod kikerekíteni a történetet, a végén a lánynak lesz igaza? Mert akkor írd ki, hogy erősítsetek meg abban, hogy egy lúzer vagyok.

2023. okt. 15. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!