Ebben az esetben, tényleg én vagyok a hibás?
Tehát elmentél úgy, hogy meg sem hívtak? Igen, ez elég nagy hiba volt.
Persze illett volna meghívni, ha a kapcsolatotok komoly már, de a meghívást illik tiszteletben is tartani, és te nem lettél meghívva.
Hát akkor ez alapból kérdéses, hogy hívtak vagy sem. A párok nem szoktak külön meghívót kapni, hanem közöset, de a szövegéből, és az átadás közbeni beszélgetésből egyértelműnek kellene lennie, hogy meghívtak-e.
Ha úgy tekintjük, mintha meghívtak volna, nyilván a párod lehetett volna tekintettel arra, hogy nem ismersz senkit, és beszélgethetett volna veled is, nem csak a többiekkel. Mert a szöveg szerint egyedül voltál, nem vele. Viszont te is felnőtt ember vagy, érthető lett volna, ha kedvesen elköszönsz egy korábbi időpontban. Utólag duzzogni már felesleges.
3
Egyáltalán,nem szeretem volna ha körbeugrálnak. És szó sincs arról, hogy én bármit is gondolnék magamról és tisztábban vagyok azzal hogy nem én vagyok más esküvőjén a fontos, nem is tettem olyan dolgot ami miatt ott így tűnt volna..
Igaza van a párodnak hogy külön meghívót szerettél volna?
Ha meg nem érezted jól magad, akkor a szertartás után elköszönsz és hazamész, nem utólag kell duzzogni
4
A párom tanú volt. Őt felhívták telefonon és fel kérték tanú ak. Ennyi volt
8
Tudtam, hogy ha oda megyek valószínűleg ez lesz. De a párom erősködött, meg hogy hogy nézz ki ha nem mentem volna szöveg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!