Ebben az esetben, tényleg én vagyok a hibás?
"Konkrétan nem hívtak meg, így nem is akartam menni. De a párom erősködött, hogy mellette a helyem."
. Akkor most mi a gyíkon sértődött meg?
"Kicsit rosszul esett és szóvá tettem"
. Kinek tetted szóvá?
11
Hogy nem akartam így menni. És hogy miután véget ért, szóvá tettem hogy milyen rosszul esett ez nekem.
12
Páromnak
#13: tehát megsértődött a párod, hogy nem akartál menni egy olyan esküvőre, amire nem hívtak meg. Emellett bár ő volt a tanú, nincs olyan beszéló viszonyban a testvérével, hogy tisztázza, akkor Te meg vagy-e hívva. Aztán még ő van megsértődve, ha Te rosszul érzed magad.
A párod egy kretén. Mind intellektuális, mint érzelmi szempontból le van maradva rendesen.
Én azt gondolom, hogy a párod nem az igazi a számodra, mert nem törődött veled és gondolom, hogy téged még csak meg sem kért, el sem jegyzett, tehát téged abban a családban nem vesznek komolyan.
Hány éve tart már ez?!
Szerintem abban vagy hibás, hogy ilyennel még együtt vagy, meg abban, hogy elmentél olyan helyre, ahová nem hívtak...
Nálunk is van a rokonságban egy ilyen csaj, akit már évek óta csak dg a pasija és neki is tök kellemetlenek az ilyen családi események, mert ő nem érzi magát jól - lévén, hogy hivatalosan nem tagja a családnak. Szerintem ha komolyan gondolná, akkor már rég elvette volna a pasi és ezt valszeg a csaj is érzi, ezért sem szívesen jön a családi összejövetelekre.
Neked sem kellett volna elmenni.
Nem kell úgy ugrálnod, ahogy a párod fütyül.
De gondolom, hogy akkor elhagyna...
Szerintem ez így nagyon gáz úgy, ahogy van!
Én tuti nem maradnék tovább ebben a kapcsolatban.
Remélem, hogy gyerek nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!