Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem állt ki az unokatesóm...

Nem állt ki az unokatesóm mellettem, akkor miért én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Unokatesómnak két órája között van egy 3 órás szünete a főiskolán, és megbeszéltük, hogy egy közös barátnőnk, ő és két csoporttársa elmegyunk és beülünk valahova. Na hát el is mentünk öten. Szóba került a párkapcsolati téma, amit utálok, mert nem volt még párkapcsolatom és ez frusztrációt okoz nálam, meg mindenki ezzel jön. Mivel két embert is ismertem a társaságból (unokatesom és a közös barátnő), így nem mondhattam, hogy volt már párkapcsolatom (egyébként mindig ezt szoktam mondani, hogy volt egy régebben). Ekkor az unokatestvérem egyik csoporttarsa megkérdezte, hogy leszbikus vagyok-e, a poén kedvéért, amit én rohadtul nem vettem poénnak. Eléggé megölte ezzel a hangulatomat és egy két órával hamarabbi vonattal hazamentem szépen.
2023. okt. 14. 09:03
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
67%

10

És ezt miért kéne embereknek tudni, hogy te utálod magad? Jesszus. Menj akkor pszichológushoz.

2023. okt. 14. 11:43
 12/46 anonim ***** válasza:
68%

Aki nem ismer honnan szopja, hogy számodra mi kínos megkérdezni?

Ne legyél már ennyire gyerekes..

Ne csodálkozz, hogy még senki nem akart veled járni.. valószínűleg messziről ordít, hogy fura vagy.

2023. okt. 14. 11:49
 13/46 A kérdező kommentje:
Nem kell tudniuk. De most miért az az első gondolat, hogy leszbikus valaki, mert nem volt párkapcsolata? Milyen összefüggés van aközött, hogy valakinek nem volt párkapcsolata és a leszbikusság között?
2023. okt. 14. 11:50
 14/46 A kérdező kommentje:

11:49

köszi🥲

2023. okt. 14. 11:51
 15/46 anonim ***** válasza:
84%

Tanuld meg szeretni önmagad, és mások sem fognak furának tartani.

Ha komplexusos vagy, folyton másnak akarod láttatni magad mint ami nem vagy, nem fogja senki sem látni benned mi vagy ki vagy.

Az emberek pont azért nem közelednek mert nincs miért.

Azért kérdezték, hogy leszbi vagy e, mert nagy valószínűséggel nem vagy csúnya külsőre csak belsőre nem vagy oké.

2023. okt. 14. 11:58
 16/46 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem bunkóság ilyet kérdezni. Az még oké, hogy azt kérdezi hogy volt e párkapcsolat, vagy van e, de hogy utána csak azért megkérdezi hogy leszbikus e csak mert nem volt senkije.. szerintem ez bunkóság, akárhogy is nézem.

Csak kezelni kellett volna másképp. Ő feldobta a labdát neked pedig le kellett volna ütni. (Nem szó szerint(:) vagy ha nem is beleállni, de akkor rövidre zárni.

2023. okt. 14. 12:45
 17/46 anonim ***** válasza:
90%

Azért marha bunkó dolog megkérdezni, hogy leszbi vagy-e. Vannak dolgok, amiket tapintatból nem kérdezünk meg.

És nincs igaza az unokatestvérednek. Nem te ölted meg a hangulatot, hanem a bunkó barátnője. Igazán rászólhatott volna, hogy ilyeneket nem kérdezünk, marhára nem illik.

2023. okt. 14. 12:46
 18/46 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként a 15-ös is jót ír, hogy el kéne magad fogadni. Amúgy nekem is, D eez egy lassú folyamat. Ne szégyelld hogy nem volt senkid. Nem kell másnak sem hazudnod róla. Ne szégyelld saját magad. Az nem baj ha fura vagy, én szeretek pl a fura lány lenni, mert az azt jelenti hogy egyedi vagyok. Bár kinek mi a fura szó jelentése.
2023. okt. 14. 12:47
 19/46 anonim ***** válasza:
82%

Ha ennyi érzelmi intelligenciával rendelkeznek felsőoktatásban képződő emberek, nem csoda, hogy a falusi Marinénik olyanok amilyenek. Csodacsapat lehet ez, uncsitesóddal az élen. Hagyd a francba őket, el ne hitesd magaddal, hogy ez a pasi téma valami értékmérő. Azok a csajok valami húzkodható libák lehetnek, te meg emberi kapcsolatra vársz. Nézd így, könnyebb lesz. Ha értékes párkapcsolataik lennének, eszükbe sem jutna bárkit ilyesmivel piszkálni. Még azt sem tartom kizártnak, hogy unokatesód előre szólt nekik, hogy mész te, legfőbb ismertetőjegyed, hogy még nem volt pasid. Most először történt veled ilyen furcsaság az ő társaságában?

Amúgy ha jóindulatú lenne irányodban, jól érzed, ő állította volna le a témát.

Azt tudom, hiába mondanám, hogy ne törődj vele, ez nem így megy. Azt viszont fogadd meg, hogy ne állj össze csak azért valakivel, hogy végre pipa legyen a párkapcsolat, várd ki azt aki mellett önmagad lehetsz.

2023. okt. 14. 13:04
 20/46 anonim ***** válasza:
99%
Még barátok között sem feltétlen beszélnek egymás orientációjáról és nem is feltétlen viccelődnek vele. Nem illik, főleg egy nem közeli barátnak. Gyerekes az a csoporttárs. Az orientáció témája egyébként is magánügye mindenkinek és nem mindenki szeret róla beszélni, amit teljesen el kellene fogadni.
2023. okt. 14. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!