Nem állt ki az unokatesóm mellettem, akkor miért én vagyok a hibás?
10
És ezt miért kéne embereknek tudni, hogy te utálod magad? Jesszus. Menj akkor pszichológushoz.
Aki nem ismer honnan szopja, hogy számodra mi kínos megkérdezni?
Ne legyél már ennyire gyerekes..
Ne csodálkozz, hogy még senki nem akart veled járni.. valószínűleg messziről ordít, hogy fura vagy.
11:49
köszi🥲
Tanuld meg szeretni önmagad, és mások sem fognak furának tartani.
Ha komplexusos vagy, folyton másnak akarod láttatni magad mint ami nem vagy, nem fogja senki sem látni benned mi vagy ki vagy.
Az emberek pont azért nem közelednek mert nincs miért.
Azért kérdezték, hogy leszbi vagy e, mert nagy valószínűséggel nem vagy csúnya külsőre csak belsőre nem vagy oké.
Szerintem bunkóság ilyet kérdezni. Az még oké, hogy azt kérdezi hogy volt e párkapcsolat, vagy van e, de hogy utána csak azért megkérdezi hogy leszbikus e csak mert nem volt senkije.. szerintem ez bunkóság, akárhogy is nézem.
Csak kezelni kellett volna másképp. Ő feldobta a labdát neked pedig le kellett volna ütni. (Nem szó szerint(:) vagy ha nem is beleállni, de akkor rövidre zárni.
Azért marha bunkó dolog megkérdezni, hogy leszbi vagy-e. Vannak dolgok, amiket tapintatból nem kérdezünk meg.
És nincs igaza az unokatestvérednek. Nem te ölted meg a hangulatot, hanem a bunkó barátnője. Igazán rászólhatott volna, hogy ilyeneket nem kérdezünk, marhára nem illik.
Ha ennyi érzelmi intelligenciával rendelkeznek felsőoktatásban képződő emberek, nem csoda, hogy a falusi Marinénik olyanok amilyenek. Csodacsapat lehet ez, uncsitesóddal az élen. Hagyd a francba őket, el ne hitesd magaddal, hogy ez a pasi téma valami értékmérő. Azok a csajok valami húzkodható libák lehetnek, te meg emberi kapcsolatra vársz. Nézd így, könnyebb lesz. Ha értékes párkapcsolataik lennének, eszükbe sem jutna bárkit ilyesmivel piszkálni. Még azt sem tartom kizártnak, hogy unokatesód előre szólt nekik, hogy mész te, legfőbb ismertetőjegyed, hogy még nem volt pasid. Most először történt veled ilyen furcsaság az ő társaságában?
Amúgy ha jóindulatú lenne irányodban, jól érzed, ő állította volna le a témát.
Azt tudom, hiába mondanám, hogy ne törődj vele, ez nem így megy. Azt viszont fogadd meg, hogy ne állj össze csak azért valakivel, hogy végre pipa legyen a párkapcsolat, várd ki azt aki mellett önmagad lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!