Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Honnan van? A feleségem...

Honnan van? A feleségem folyton ezzel jön ha adok neki valamit. Nagyon idegesítő. Másoknál is előfordul hasonló?

Figyelt kérdés

Tegnap mar viccesen megjegyeztem,hogy a lovardából.

Meg,hogy milyen szinü a ló foga?

Nyilvan már beszéltünk erről korábban,de semmi se változott.

(Anyám volt ilyen anno,hogy folyton faggatott mikor még gyerek voltam. )

2023. okt. 10. 09:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

Ez komolyan akkora beteg kérdés, hogy ekkora ügyet kell belőle csinálni?

Ki az, aki azt mondja, "könyvesboltból" Libri vagy Líra helyett? Ki mondja, hogy parfümboltból Douglas vagy Notino helyett?

2023. okt. 10. 21:30
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

- Honnan van?

- Szívesen.

- ... Naaa, de honnan...?

- Micsoda?

- Ajh, hát eez...

- Használd egészséggel!

- ...?

- .|..

2023. okt. 11. 06:02
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy joghurtot kapok, én sem kérdezem, honnan van, mert nyilvánvaló. De ha olyasmit hoz, ami nem fordul elő azokon a helyeken, ahol járni szokott, akkor érdekelhet, hogy mégis hol szedte össze. Mondjuk ha hazaállítana egy mézeskalács szívecskével, mikor nincs is búcsú, vagy egy antik komóddal, akkor szerintem a legtöbb emberben felmerül az ominózus kérdés. :D

Ha gyrosról kérdezem meg, akkor azt jelenti, MELYIK gyrosostól van, hogy ha máskor olyat kívánok, tudjam, hol keressem, vagy ha arra járok, tudjam, érdemes-e ott vennem kaját.

Ha parfümről kérdezem meg, akkor szintén az a kérdés, hogy melyik boltban lehet ilyet kapni, mert mondjuk én még nem találkoztam vele.

De 99%-ban olyasmiket kapok, amikről nem kell kérdeznem semmit. :D Ha a feleséged egy Piros Pöttyös túrórudiról is megkérdezi, honnan van, akkor nem tudok segíteni az értelmezésben, azt én sem értem. :D

2023. okt. 11. 07:16
 34/35 A kérdező kommentje:

kaparos sorsjegyet kapott legutobb..

elotte egy tabla boci csokit

0.33 as colát

.....stb

Mondtam mar neki is,hogy nem fogom elmondani, oruljon neki..

na mind1, ugy latszik ezen tul kell lepni.

2023. okt. 11. 08:41
 35/35 anonim ***** válasza:
35%

Ez inkább a te sarad, mint az övé. Persze az igazság köztetek van, de egyértelműen hozzá közelebb.

Nincs ilyen "nem illik megkérdezni". Ezt engedd el, főleg egy szerelmi kapcsolatban, ahol kaparós sorsjegyet hozol fel gyakorira példának. Nem is tudok példát kitalálni, amire aktuális lenne, hogy ne kérdezzük már meg.., biztos van, de nem tudok ilyenre. Még egy nagy szülinapi ajcsi is simán mókával válaszolANDÓ, arra, hogy honnan, miként. Valamit keversz. De főleg a lapokat a fejedben. Dolgozz anyud egykori dolgainak elfogadásában. Gyakorolj a szerelmeden. Gondold át, mit jelent ő neked, mit jelent neki a kérdése, és neked, hogy ő kérdezi. Mire vágysz ez által? Nem arra, hogy válaszolj, és együtt élvezzétek, hogy folyik a dolog? Kielégíteni a kis kíváncsiságot. Erre vágyunk. Mert szeretjük a másikat, és az neki jó, amit mi akarunk neki.

2023. okt. 12. 05:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!