Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Honnan van? A feleségem...

Honnan van? A feleségem folyton ezzel jön ha adok neki valamit. Nagyon idegesítő. Másoknál is előfordul hasonló?

Figyelt kérdés

Tegnap mar viccesen megjegyeztem,hogy a lovardából.

Meg,hogy milyen szinü a ló foga?

Nyilvan már beszéltünk erről korábban,de semmi se változott.

(Anyám volt ilyen anno,hogy folyton faggatott mikor még gyerek voltam. )

2023. okt. 10. 09:18
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Koszonom :) Puszi neked )

"Kurvára nem érdekelt, hogy honnan, szóval ezért nem értem a kérdező feleségét sem, és azokat sem, akik szerint tök természetes, hogy ezzel baxtatja a férjét."

2023. okt. 10. 13:18
 22/35 anonim ***** válasza:
89%

Bocs, de a feleséged egy tipikus búval b....tt házisárkány, aki még egy ajándéknak sem tud örülni, még abba is képes belekötni, ha kap valamit.

Nem kell ezt különösebben magyarázni, egyszerűen bunkó és nem tud viselkedni.

2023. okt. 10. 13:38
 23/35 anonim ***** válasza:
91%

"Lehet azert idegesit ez annyira,mert anno anyam is folyton ezzel jott ha vittem haza valamit."

A saját anyai mintád alapján választottál feleséget. Nincs min csodálkozni.

2023. okt. 10. 13:55
 24/35 A kérdező kommentje:
Neem, anyam teljesen mas. De komolyan mas..! Durván mások! Nicns mit reszletezni, nagyon kulonbozoek!
2023. okt. 10. 13:56
 25/35 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg elég irritáló szokás ha ez rendszeres, egyszer mond azt, hogy: "Ma megnéztem x számú kukát, illetve belefutottam egy lomtalanításba is, és ez volt a legjobb állapotban levő tárgy, és elhoztam neked kedvesem." Lehet, hogy drasztikus, de nem lez több ilyen kérdés. :D
2023. okt. 10. 13:57
 26/35 A kérdező kommentje:
oke.. :)
2023. okt. 10. 13:59
 27/35 anonim ***** válasza:
33%
Még kéne dgnod néha rendesen és akkor nem kötne bele mindenbe.
2023. okt. 10. 17:00
 28/35 anonim ***** válasza:
88%
Ahelyett hogy az agyadra menne és idegesítene találj ki valami taktikát ami számára is idegesítő mikor ezt kérdezi. Az én férjem ilyesmit poénnal lő le.. és inkább meggondolom hogy megkérdezzek e valamit mert tudom valami őrült eszetlenség lesz a válasz…
2023. okt. 10. 19:13
 29/35 anonim ***** válasza:
51%
Honnan van az néha tényleg honnan van Pl férjem vett nekem kukoricát megfözte de ehetetlen volt olyan kemény úgyhogy azért kérdezhetem volna hogy melyik boltból ne vegyék újra.
2023. okt. 10. 20:39
 30/35 anonim ***** válasza:
59%
Mennyi problémátok van, miközben nincs is, mert nem tudjátok megoldani egyiket se :)
2023. okt. 10. 20:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!