Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Honnan van? A feleségem...

Honnan van? A feleségem folyton ezzel jön ha adok neki valamit. Nagyon idegesítő. Másoknál is előfordul hasonló?

Figyelt kérdés

Tegnap mar viccesen megjegyeztem,hogy a lovardából.

Meg,hogy milyen szinü a ló foga?

Nyilvan már beszéltünk erről korábban,de semmi se változott.

(Anyám volt ilyen anno,hogy folyton faggatott mikor még gyerek voltam. )

2023. okt. 10. 09:18
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Oooodehogynem..."csak mert erdekel"...volt a valasz.
2023. okt. 10. 12:05
 12/35 anonim ***** válasza:
67%

Kérdezd meg tőle, mint egy értelmi fogyatékostól, hogy "Szerinted szívem, honnan van? Könyv. Na? Segítsek kitalálni?"

Én biztos nem bírnám ki, hogy ne kérdezzek vissza így a helyedben.

2023. okt. 10. 12:07
 13/35 A kérdező kommentje:
Ajandekot adunk valakinek,akkor nem azt szeretnenk egybol hallani,hogy "honnnan vaaaaaan?"...ez a kiakadasom oka
2023. okt. 10. 12:08
 14/35 anonim ***** válasza:
71%
Az igazi kérdés itt nem az, hogy honnan van, hanem hogy MIÉRT hoztad? De ha ezt így direktben megkérdezi, az aggresszív, és visszatámadsz. Így meg van esélye egy olyan válaszra, hogy beugrottam macskakajáért és megláttam, és rád gondoltam, vagy hogy anyáméknál ebédeltem, és rá kicsi lett, de hátha rád passzol.
2023. okt. 10. 12:09
 15/35 anonim ***** válasza:
33%

Én nagyon megértelek.

2023. okt. 10. 12:10
 16/35 anonim ***** válasza:
22%
Csak a szóközhiányos megint, vagy még mindig....
2023. okt. 10. 12:11
 17/35 anonim ***** válasza:
73%

"Korabban mar elmagyaraztam,hogy ha ajandekba kapunk valamit akkor nem illik megkerdezni."

Azért az teljesen más helyzet, ha egy háztartásban éltek, és az egyik fél össze-vissza költi a pénzt minden random hülyeségre, amikor mondjuk nem annyira engedhetnék ezt meg maguknak, vagy kellene valami más, fontosabb dologra az a pénz mindkettejüknek, vagy spórolnotok kellene valamiért, stb.

2023. okt. 10. 12:20
 18/35 anonim ***** válasza:
68%
#14 #17 Akkor azt mondja az a konfliktuskerülő nyomorult, hogy "NINCS pénz Józsi FOGD FEL ne vásároljá össze mindent mert NINCS PÉNZ". Nem kérdezgetni kell, hogy jaaaaj szívem, honnan van, ugye nem valami drága helyről? Aki nem képes egy ilyen alapvető konfliktust kezelni, és egyenesen, őszintén, kertelés nélkül megbeszélni a másikkal, az tegyen a társadalomnak egy szívességet és ne jöjjön össze senkivel, mert csak halálra fogja idegesíteni a párját. Falramászok ettől a kics*szett utalgatástól, mintha nem a kommunikáció lenne minden emberi kapcsolat alapja...
2023. okt. 10. 12:38
 19/35 anonim ***** válasza:
82%

Én nem értem, hogy miért próbálják itt többen többféleképpen megmagyarázni a "honnan van" kérdés jelentését?

A HONNAN az HONNAN, az nem miért, nem miért hoztad, nem mennyibe került, hanem az honnan van. Ez pedig hülye, fárasztó, idegesítő kérdés, kérdező, utoljára vittem volna a helyedben a feleségednek bármit is.

Mondom ezt nő létemre.

Nálunk ha hoz valamit: "Jaj, köszönöm, puszi,puszi."

Soha nem kérdezem, hogy honnan (azt sem, hogy mi a lófaxért hozta, azt sem, hogy mennyibe került).

Egyszer iparművésszel készíttetett nekem egyedi műzlis tálat (hogy abból egyem a reggeli joghurt-müzli-gyümölcs kombót, mert "olyan jóízűen tudod enni, drágám". Na, egyedi darab volt, de még azt sem kérdeztem meg, végül ő mesélte el, hogy egy kiállításon látott ilyen csetreszeket, és megkereste neten a készítőt, stb..stb..

Kurvára nem érdekelt, hogy honnan, szóval ezért nem értem a kérdező feleségét sem, és azokat sem, akik szerint tök természetes, hogy ezzel baxtatja a férjét.

2023. okt. 10. 12:46
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
Nem termeszetes es nem normalis, hogy allandoan ezt kerdezi.
2023. okt. 10. 13:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!