Honnan van? A feleségem folyton ezzel jön ha adok neki valamit. Nagyon idegesítő. Másoknál is előfordul hasonló?
Tegnap mar viccesen megjegyeztem,hogy a lovardából.
Meg,hogy milyen szinü a ló foga?
Nyilvan már beszéltünk erről korábban,de semmi se változott.
(Anyám volt ilyen anno,hogy folyton faggatott mikor még gyerek voltam. )
Kérdezd meg tőle, mint egy értelmi fogyatékostól, hogy "Szerinted szívem, honnan van? Könyv. Na? Segítsek kitalálni?"
Én biztos nem bírnám ki, hogy ne kérdezzek vissza így a helyedben.
"Korabban mar elmagyaraztam,hogy ha ajandekba kapunk valamit akkor nem illik megkerdezni."
Azért az teljesen más helyzet, ha egy háztartásban éltek, és az egyik fél össze-vissza költi a pénzt minden random hülyeségre, amikor mondjuk nem annyira engedhetnék ezt meg maguknak, vagy kellene valami más, fontosabb dologra az a pénz mindkettejüknek, vagy spórolnotok kellene valamiért, stb.
Én nem értem, hogy miért próbálják itt többen többféleképpen megmagyarázni a "honnan van" kérdés jelentését?
A HONNAN az HONNAN, az nem miért, nem miért hoztad, nem mennyibe került, hanem az honnan van. Ez pedig hülye, fárasztó, idegesítő kérdés, kérdező, utoljára vittem volna a helyedben a feleségednek bármit is.
Mondom ezt nő létemre.
Nálunk ha hoz valamit: "Jaj, köszönöm, puszi,puszi."
Soha nem kérdezem, hogy honnan (azt sem, hogy mi a lófaxért hozta, azt sem, hogy mennyibe került).
Egyszer iparművésszel készíttetett nekem egyedi műzlis tálat (hogy abból egyem a reggeli joghurt-müzli-gyümölcs kombót, mert "olyan jóízűen tudod enni, drágám". Na, egyedi darab volt, de még azt sem kérdeztem meg, végül ő mesélte el, hogy egy kiállításon látott ilyen csetreszeket, és megkereste neten a készítőt, stb..stb..
Kurvára nem érdekelt, hogy honnan, szóval ezért nem értem a kérdező feleségét sem, és azokat sem, akik szerint tök természetes, hogy ezzel baxtatja a férjét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!