Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rokon miért nem fogadja el,...

Rokon miért nem fogadja el, hogy nem akarok kapcsolatot tartani vele a tettei után?

Figyelt kérdés

Hosszú a történet, az a lényeg, hogy van egy unokatesóm, jóban voltunk, viszont pár hónappal ezelőtt elkezdett kritizálni.

Minden apróságba belekötött a viselkedésemben, meg akart változtatni, elmondott mindenféle gáznak.

Én akkor mondtam, hogy nem baj, ha így gondolod, nem muszáj lógnunk, úgyis ritkán találkozik a család.

Azóta viszont minden hónapban egyszer bepróbálkozik, elismétlem újra, hogy hagyjon, újra rúg egyet belém. Sértődötten letilt, aztán amikor tojnék rá és végre elfelejtem, megint váratlanul felold és kezdi.

Kezdem unni. Igazából az érdekel, hogy ha valaki gáznak tartja a másikat és sz.rnak, akkor mégis, mi a bánatomért nem hagyja békén? Ilyenkor mit él át, mit akar? Most legutóbb megkaptam, hogy elmeroggyant vagyok. Eddig még éreztem megbántottságot, most már azt sem, csak ürességet. Értetlenséget, miért jó ez.

Figyelemfelhívás? Feszültséglevezetés?

Mit csináljak, ha letiltott, random küld egy sértegetést és visszatilt, szóval nem tudom egyszer és mindenkorra tiltani?

tegnap 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak emberek, akik mások bántásában, degradálásában, lenyomásában lelik örömüket - illetve abban, hogy a másik nem tud hatékonyan fellépni ellenük. Így érzik magukat erősnek - miközben valójában gyengék..

Te tudod őt "egyszer és mindenkorra" tiltani - tedd meg!

tegnap 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
De tudod, te tiltod le és úgy hagyod. Ha más módon megtalál, elolvasod az üzenetet, figyelmen kívül hagyod és továbblépsz.
tegnap 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Facebookon nem tud percenként tiltani, mert nem lehet. Azt hiszem 48 óra elteltével lehet újra.

Szóval van időd tiltani. Más megoldás: nem megnyitni az üzenetet és olvasatlanul hagyni.

tegnap 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ismét felold, te azonnal tiltod!!! Ha van olyan opció a telefonon, akkor fekete listára teszed a számot. Akkor se hívni, se írni nem tud. Nekem is van ilyen családtagom. Látni sem bírom. Tönkretett fizikailag is, és lelkileg is. Majd, mire hosszú évek után sikerült kicsit helyrejönnöm, ismét hatalmasat kaptam tőle ( fizikailag és lelkileg is). Az utolsó 1-2 alkalomról senki nem tud, próbálom elfelejteni, bár rohadt nehéz. Mivel a család többi tagja nem tud róla, így az ő szemükben én vagyok defektes, megérdemlem, hogy egyedül maradjak. Egyedül a párom támogat.

Nekem ezek segítettek. Ha évi 1-2x keresne, vagy írna, akkor azonnal rezeg a telefon, és egyből blokkolja. Itt kiírja, hogy blokkolt hívás/ üzenet, de ha akarom, meg tudom nézni.

ma 00:11
 5/5 anonim ***** válasza:
De miért hagyod, hogy szórakozzon veled? Tiltsd le te és akkor ő hiába old fel, nem tud neked írni, ilyen egyszerű. A számát ugyanígy tudod blokkolni, akkkr hívni sem tud majd.
ma 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!