Vállaljam így a keresztanyaságot?
Nálunk az elsőáldozás kötelező volt, a bérmálkozás nem.
Továbbra sem értem, ha neked ez ilyen fontos, akkor mi az akadálya, hogy elsőáldozó legyél vagy bármit teljesíts, ami nálatok elvárás. Minek akarsz az lenni, ha te semmit se teszel érte?
*Most született a családban egy kisbaba"
Egy kisbaba. Neked nem a gyerek fontos, hanem hogy mondhasd, hogy keresztanya vagy az meg a keresztgyereked.
27-es szerintem összekeversz egy másik kérdezővel.
Nincs bátyám, két húgom van.
Én sem értem, hogy ha te a gyerekkel szeretnél törődni, akkor miért ilyen fontos neked ez a titulus, miközben nem is vagy hívő keresztény. Legalábbis nem így jött le sem a kommentjeidből, sem abból, hogy nem voltál elsőáldozó és bérmálkozni sem meg a keresztanyaságból sem a vallásos részét emeled ki a dolognak, ami ugye elvileg a lényeg lenne.
Bocs, ezt tényleg nem bántásnak szánom, csak nem érthető nekem. Ha maga a kicsi a fontos, vele törődhetsz egy jófej nagynéni, unokatesó, barátnő stb akármilyen szerepben is, nem kell ehhez keresztanyának lenned.
"Ugyanis az első jelölt én voltam, mert látták, hogy a nagyobbik gyerkőc mennyire kötődik hozzám"
Ezek szerint van kisebbik gyerkőc is? Legyél annak a keresztanyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!