Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha párom tesójának nem gratulá...

Ha párom tesójának nem gratuláltam és semmi reakcióm se volt arra,hogy terhes akkor ez hogy jött ki? Fordítva én se várnám el.

Figyelt kérdés

Vége fele jár,nagyoon régen találkoztunk(idén először..) szóval élőben/illetve egyáltalán csak egy alkalommal,amikor köszöntöttem,hogy Szia. De egyáltalán nem hoztam szóba,hogy terhes,nem gratuláltam. Nagyon látványos de úgy viselkedtem,mint eddig bármikor,amikor nem volt terhes. Mert vőlegényem hónapokkal ezelőtt ezt megtette a nevünkben a gratulálást. Erre azt mondta ő is,hogy hát mondhattam volna valamit..de ő a nevünkben ezt megtette több hónapja. Én csak kétszer beszéltem vele,mikor köszöntem és elköszöntem tőle. Sokan voltunk kb 4 óra alatt. 2 hete. Tehát nem villámlátogatás.

Ha lebunkóztok,inkább tanácsot,az segít.

2023. jún. 24. 23:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább ezt az álszenteskedést nem értettem soha...mihez kell gratulálni? Gumi nélkül dugtak, terhes lett. Ez nem érdem, szaporodni az egysejtű is tud.

Ha meg nincs köztük semmilyen érzelmi kötődés, akkor meg pláne semmi szükség erre. Ez olyan, mint amikor a boltban hallod, hogy meghalt XY és kényszeresen oda kell mondani, hogy "részvétem". Közben meg nyilván pont leszarod.

2023. aug. 5. 17:04
 82/83 A kérdező kommentje:
Sok sok évig akart terhes lenni de nem tudott előtte kb 10 évig.. Emiatt meg illetlen lett volna hogy odasietek hogy jaaaaj végreeeee. Ezt meg nem illik. Tehát semmit se mondtam. Nekem párom mondta hogy kb 10 éve is akart már gyereket a tesója akkor volt a huszas évei végén.
2023. aug. 6. 09:34
 83/83 anonim ***** válasza:
36%
Nem ujjongani kell! Csak elmorzsolni egy “gratu”-t, mint a sziát. Ebbe csak nem haltál volna bele.
2023. aug. 6. 11:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!