Ha párom tesójának nem gratuláltam és semmi reakcióm se volt arra,hogy terhes akkor ez hogy jött ki? Fordítva én se várnám el.
Vége fele jár,nagyoon régen találkoztunk(idén először..) szóval élőben/illetve egyáltalán csak egy alkalommal,amikor köszöntöttem,hogy Szia. De egyáltalán nem hoztam szóba,hogy terhes,nem gratuláltam. Nagyon látványos de úgy viselkedtem,mint eddig bármikor,amikor nem volt terhes. Mert vőlegényem hónapokkal ezelőtt ezt megtette a nevünkben a gratulálást. Erre azt mondta ő is,hogy hát mondhattam volna valamit..de ő a nevünkben ezt megtette több hónapja. Én csak kétszer beszéltem vele,mikor köszöntem és elköszöntem tőle. Sokan voltunk kb 4 óra alatt. 2 hete. Tehát nem villámlátogatás.
Ha lebunkóztok,inkább tanácsot,az segít.
Szerintem ne foglalkozz vele, engedd el. Nem csináltál semmi rosszat. Neki jól esett volna, te meg nem tartottad fontosnak, ennyi. Nem vagyunk egyformák. Sokan érzékenyebbek lesznek terhesen, illetve, mert az ő világuk akkor szinte csak ekörül forog, sokszor tévesen azt hiszik, hogy másoké is (pedig egyáltalán nem).
Mi sem csaptunk nagy hűhót a sógornőm 2. terhessége körül, és ő is mondta, hogy rosszul esett neki. Én nem foglalkoztam vele. Miután a nyaralásunkból megjöttünk, mondta a páromnak, hogy nem akarta a nyaralásunk alatt megmondani, hogy "akkor ne arra koncentráljunk". Akkor se értettem, nekem ugyan mi "koncentrálni valóm" lenne az ő terhességére. Nekem teljesen mindegy, hogy hány gyereke van, és mikor lesz terhes.
Ő azt is sérelmezte, hogy "úgy csináltunk, mintha ez egy teljesen természetes dolog lenne." Mondjuk szerintem az is, hogy ha egy fiatal, egészséges pár védekezés nélkül van együtt, akkor abból terhesség lesz - nekem ebben nincs semmi különös. Az első babájuk is rögtön sikerült, a második is. Én nem is értem, ebből mért kéne nagy feneket keríteni.
Persze, ha tudom, hogy valaki vért izzad érte éveken keresztül, az azért más.
Szerintem akkor is engedd el. A párod gratulált neki korábban, ennyi. Maximum, ha majd a 2.-at várja, erre emlékezve nem felejtesz el élőben is néhány kedves szót mondani neki.
Nem lehet mindig, mindenkinek megfelelni, ennyi.
Ő most érzékenyebb, és kész. De attól, hogy ez neki nagyon fontos, másoknak még nem feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!