Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha párom tesójának nem gratulá...

Ha párom tesójának nem gratuláltam és semmi reakcióm se volt arra,hogy terhes akkor ez hogy jött ki? Fordítva én se várnám el.

Figyelt kérdés

Vége fele jár,nagyoon régen találkoztunk(idén először..) szóval élőben/illetve egyáltalán csak egy alkalommal,amikor köszöntöttem,hogy Szia. De egyáltalán nem hoztam szóba,hogy terhes,nem gratuláltam. Nagyon látványos de úgy viselkedtem,mint eddig bármikor,amikor nem volt terhes. Mert vőlegényem hónapokkal ezelőtt ezt megtette a nevünkben a gratulálást. Erre azt mondta ő is,hogy hát mondhattam volna valamit..de ő a nevünkben ezt megtette több hónapja. Én csak kétszer beszéltem vele,mikor köszöntem és elköszöntem tőle. Sokan voltunk kb 4 óra alatt. 2 hete. Tehát nem villámlátogatás.

Ha lebunkóztok,inkább tanácsot,az segít.

2023. jún. 24. 23:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
28%
Te most tulajdonképpen miért is hisztizel itt???
2023. jún. 25. 00:22
 12/83 A kérdező kommentje:
Elárulom kedves.. azért mert 2X kaptam választ úgy hogy nem értettétek meg hogy nem..nem a tesóm..nem a tesóm felesége terhes. A vőlegényemnek a tesója terhes és neki nem gratuláltam mert ő egész életében tett a tesójára (tudod,aki a párom) és rám.
2023. jún. 25. 00:24
 13/83 anonim ***** válasza:
68%
Sosem értettem minek gratulálni a terhességhez, nem egy nagy érdem. Gratulálok, hogy beléd ejakulált a pasid, mert nem volt jobb programotok... Most komolyan, ez nem egy elért eredmény. Szülés után gratulálni, na az már valami.
2023. jún. 25. 00:25
 14/83 A kérdező kommentje:
#13 ugyeee? És a párom (leírom a poén kedvéért..akinek a tesója terhes) mondta,hogy kettőnk nevében gratulált már régebben. Mostmeg én is taliztam vele baromira látszik mert ez a természetes! De nem jegyeztem meg,nem mentem oda gratulálni. Csak 2x köszöntem h Szia. Ezen kívül semmi.
2023. jún. 25. 00:32
 15/83 anonim ***** válasza:
86%
sztem nincs ebbe semmi.
2023. jún. 25. 00:37
 16/83 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem amúgy bunkó dolog volt, mert azért nem gondolnám, hogy annyira megterhelő dolog lenne valakinek gratulálni. Nem olvastam végig a többi kommentet, de a leírásod alapján nem ártott nektek csak nem vagytok közel. Én sem tartom nagy dolognak a terhességet, de ha már személyesen talalkoztatok meg lehetett volna ejteni…
2023. jún. 25. 00:39
 17/83 A kérdező kommentje:
Akkor azért annyira mégsem bunkó. Annak ismeretében,hogy amióta már nem a szülőkkel élnek,konkrétan lesz*rja mi van a párommal..és velem is. Így mivel nem a barátnőm,nem is vagyunk abban a viszonyban.
2023. jún. 25. 01:03
 18/83 anonim ***** válasza:
82%

Inkább az a ciki, hogy kimerült a két köszönésben a kommunikációtok.

Mennyi az a "sokkal idősebb"? Hány éves vagy te?

2023. jún. 25. 03:23
 19/83 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem sem haltál volna bele egy gratulálok-ba. Ahogy itt bizonygatod, hogy te jól jártál el, nekem teljesen úgy jön le, mintha féltékeny lennél. Illetve, ha ennyire foglalkoztat, akkor valamilyen szinten csak böki a te orrodat is, vagy a párodét...

Én 7 hónapos kismama vagyok, moat voltam egy ballagáson. Olyan ismerősökkel találkoztam, akikkel 2-3 éve nem. Mindenki gratulált személyesen-annak ellenére, hogy már az egyik közösségi oldalon is megtették. Nem vártam el, de jól esett. Fordított helyzetben én is gratuláltam volna.

2023. jún. 25. 06:29
 20/83 anonim ***** válasza:
33%

Xart a fejetekre. Nem bunkó hogy nem gratulálsz neki ha már megtette a párod helyetted is. Bár lehet oda kellett volna röffenteni egy szót, már csak a baba miatt is, aki aranyos, kedves, nem tehet róla h a sógornőd egy libuska.

Én megértelek. Nálunk is párom tesója meg a csaja xarnak ránk évek óta, de ha itthon vannak a külföldi melóból, már jönnének babázgatni mert időközben megszületett. Gondolhatod milyen idegesítő ez is :D

2023. jún. 25. 07:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!