Ha párom tesójának nem gratuláltam és semmi reakcióm se volt arra,hogy terhes akkor ez hogy jött ki? Fordítva én se várnám el.
Vége fele jár,nagyoon régen találkoztunk(idén először..) szóval élőben/illetve egyáltalán csak egy alkalommal,amikor köszöntöttem,hogy Szia. De egyáltalán nem hoztam szóba,hogy terhes,nem gratuláltam. Nagyon látványos de úgy viselkedtem,mint eddig bármikor,amikor nem volt terhes. Mert vőlegényem hónapokkal ezelőtt ezt megtette a nevünkben a gratulálást. Erre azt mondta ő is,hogy hát mondhattam volna valamit..de ő a nevünkben ezt megtette több hónapja. Én csak kétszer beszéltem vele,mikor köszöntem és elköszöntem tőle. Sokan voltunk kb 4 óra alatt. 2 hete. Tehát nem villámlátogatás.
Ha lebunkóztok,inkább tanácsot,az segít.
Inkább az a ciki, hogy kimerült a két köszönésben a kommunikációtok.
Mennyi az a "sokkal idősebb"? Hány éves vagy te?
Szerintem sem haltál volna bele egy gratulálok-ba. Ahogy itt bizonygatod, hogy te jól jártál el, nekem teljesen úgy jön le, mintha féltékeny lennél. Illetve, ha ennyire foglalkoztat, akkor valamilyen szinten csak böki a te orrodat is, vagy a párodét...
Én 7 hónapos kismama vagyok, moat voltam egy ballagáson. Olyan ismerősökkel találkoztam, akikkel 2-3 éve nem. Mindenki gratulált személyesen-annak ellenére, hogy már az egyik közösségi oldalon is megtették. Nem vártam el, de jól esett. Fordított helyzetben én is gratuláltam volna.
Xart a fejetekre. Nem bunkó hogy nem gratulálsz neki ha már megtette a párod helyetted is. Bár lehet oda kellett volna röffenteni egy szót, már csak a baba miatt is, aki aranyos, kedves, nem tehet róla h a sógornőd egy libuska.
Én megértelek. Nálunk is párom tesója meg a csaja xarnak ránk évek óta, de ha itthon vannak a külföldi melóból, már jönnének babázgatni mert időközben megszületett. Gondolhatod milyen idegesítő ez is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!