Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha párom tesójának nem gratulá...

Ha párom tesójának nem gratuláltam és semmi reakcióm se volt arra,hogy terhes akkor ez hogy jött ki? Fordítva én se várnám el.

Figyelt kérdés

Vége fele jár,nagyoon régen találkoztunk(idén először..) szóval élőben/illetve egyáltalán csak egy alkalommal,amikor köszöntöttem,hogy Szia. De egyáltalán nem hoztam szóba,hogy terhes,nem gratuláltam. Nagyon látványos de úgy viselkedtem,mint eddig bármikor,amikor nem volt terhes. Mert vőlegényem hónapokkal ezelőtt ezt megtette a nevünkben a gratulálást. Erre azt mondta ő is,hogy hát mondhattam volna valamit..de ő a nevünkben ezt megtette több hónapja. Én csak kétszer beszéltem vele,mikor köszöntem és elköszöntem tőle. Sokan voltunk kb 4 óra alatt. 2 hete. Tehát nem villámlátogatás.

Ha lebunkóztok,inkább tanácsot,az segít.

2023. jún. 24. 23:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
64%
Nem lényeges, hogy kiafenédnek a kicsodája- a lényeg az, hogy bunkó voltál. Illett volna odaböfögnöd valami kedveset a babával kapcsolatban egy 3 perces csevely keretében.
2023. jún. 25. 10:07
 32/83 anonim ***** válasza:
71%

Amikor megtudom valakiről hogy terhes akkor nem gratulálni szoktam, csak annyit mondok, hogy örülök és jó egészséget kívánok a babának és az anyukának. Mert ugye a terhesség alatt bármi történhet.

Konkrétan gratulálni akkor szoktam ha már megszületett a kisbaba.

Volt régen egy munkatársam, 6 hónapos terhesen meg kellett szülnie a babáját mert elhalt a magzat. Egy hónapig nem jött dolgozni, utána meg senki nem tudta hogy mit is mondjon neki...... Nagyon sajnáltuk.

Úgyhogy a nagy gratulálgatás sem biztos hogy olyan jó.

2023. jún. 25. 10:11
 33/83 A kérdező kommentje:
Persze de alap,hogy abból indulok ki,hogy minden teljesen rendben van vele meg se fordult a fejemben,hogy baja lenne neki/k. Ő meg,akkor keresi csak a párom ha valami kell(nem pénz hanem segítség vagy vmi) de 1x nem érdeklődött,hogy mizu.. Emiatt úgy döntöttem mindig illedelmesen üdvözlöm,de nem hozom szóba neki,hogy terhes,utána sem. Korban meg igen nagy köztünk a különbség az ő javára,ez csak plusz info.
2023. jún. 25. 12:30
 34/83 anonim ***** válasza:
73%

Figyi, a társas együttélésnek vannak íratlan szabályai. Ezek közül az egyik ilyen például az, hogy ha megtudjuk hogy egy nő terhes (vagy először találkozunk vele ebben az állapotában) akkor mondunk valami jókívánságot neki. Gratulálunk, vagy jó egészséget kívánunk, akármi. Nem kell mellé még a bájcsevegés sem. Tök mindegy, milyen viszonyban vagy a nővel ha egy társaságban vagytok, akkor ennyit illik megtenni.

Ha ezt nem teszed meg,ahogy esetünkben is történt, semmi baj nem történik, de jó nagy bunkónak fognak tartani a többiek. Mivel itt a párod tesójáról van szó, ha esetleg te és a párod összeházasodtok, akkor pedálozhatsz majd, hogy jó legyen a viszony a családon belül...

2023. jún. 25. 13:36
 35/83 anonim ***** válasza:
66%
Azt nem tudom pontosan megmondani, hogy minek gratulálni, de akkor azt se mondjátok ebédnél, hogy jó étvágyat! Minek? Ha ízlik a kaja és éhes az illető, akkor is jó lesz az étvágya, ha nem mondjátok. Ne is mondd, hogy Jó napot! Talán így is jó lesz a napja. A Boldog karácsonyról ne is beszéljünk! Kb ennyi lenne a gratuláció is. Árad belőled a jó indulat 🤣🤣🤣 De mindegy. Ne aggódj, nyilván nem fogják keresni a társaságod és akkor nem kell elviselned.
2023. jún. 25. 13:40
 36/83 A kérdező kommentje:
A vőlegényem társaságát sem keresi soha, ez sokkal durvább,minthogy engem nem keres. Szerintem.. Ha jóban lenne a párommal,akkor velem is jobb viszonya lenne.
2023. jún. 25. 13:45
 37/83 anonim ***** válasza:
35%

Már megmondtam hogy nem vagyok rájuk kíváncsi, remélem nem jönnek többet.

Úgyh szard le te is őket mint ahogy en tettem.

2023. jún. 25. 13:51
 38/83 anonim ***** válasza:
100%
Hagyni kell őket.
2023. jún. 25. 17:10
 39/83 anonim ***** válasza:
74%

Ha a kérdező tette volna fel a kérdést, hogy ő terhes, és a sógornő nem gratulált, akkor jönnének itt a válaszok, hogy "nem körülötted forog a világ", vagy "kit érdekel a gyereked".

Persze most a kérdező a hibás, jó kis kettős mérce.

2023. jún. 25. 19:12
 40/83 A kérdező kommentje:
:D hát igen..
2023. jún. 25. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!