Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha párom tesójának nem gratulá...

Ha párom tesójának nem gratuláltam és semmi reakcióm se volt arra,hogy terhes akkor ez hogy jött ki? Fordítva én se várnám el.

Figyelt kérdés

Vége fele jár,nagyoon régen találkoztunk(idén először..) szóval élőben/illetve egyáltalán csak egy alkalommal,amikor köszöntöttem,hogy Szia. De egyáltalán nem hoztam szóba,hogy terhes,nem gratuláltam. Nagyon látványos de úgy viselkedtem,mint eddig bármikor,amikor nem volt terhes. Mert vőlegényem hónapokkal ezelőtt ezt megtette a nevünkben a gratulálást. Erre azt mondta ő is,hogy hát mondhattam volna valamit..de ő a nevünkben ezt megtette több hónapja. Én csak kétszer beszéltem vele,mikor köszöntem és elköszöntem tőle. Sokan voltunk kb 4 óra alatt. 2 hete. Tehát nem villámlátogatás.

Ha lebunkóztok,inkább tanácsot,az segít.

2023. jún. 24. 23:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
100%
Elmúltam 40, de soha nem gratuláltam emiatt senkinek sem, nem is hallottam ilyen szokásról.
2023. jún. 25. 20:55
 42/83 anonim ***** válasza:
32%

Ember 2X szóltam,hogy könyörgöm ...OLVASS tanulj meg könyörgöm értelmezni... NEM a tesóm terhes és nem a tesóm felesége terhes... Olvasd már el hogy ki terhes ... Nem a tesóm/nem a tesóm felesége terhes..... Olvasd el. 2X nem sikerült megfejtened,úgy..hogy Leírtam !!! Hogy ki terhes. Segítek harmadjára se fog menni. A vőlegényemnek a nálam sokkal idősebb tesója a terhes...

Nem mind1 ki terhes?????? van nyelved tudsz beszélni illet volna mondanod. Jó egy bunkó vagy.

2023. jún. 25. 22:04
 43/83 anonim ***** válasza:
23%

Persze de alap,hogy abból indulok ki,hogy minden teljesen rendben van vele meg se fordult a fejemben,hogy baja lenne neki/k. Ő meg,akkor keresi csak a párom ha valami kell(nem pénz hanem segítség vagy vmi) de 1x nem érdeklődött,hogy mizu.. Emiatt úgy döntöttem mindig illedelmesen üdvözlöm,de nem hozom szóba neki,hogy terhes,utána sem. Korban meg igen nagy köztünk a különbség az ő javára,ez csak plusz info.

Úristen de analfabéta vagy.... te abbol indulsz ki hogy jolvan ő is meg a baba is. Ne magadból kel ki indulnod hanem kikel nyitnod a szádat nem itt panaszkodni. Meg a párodat akkor keresi ha pénz kell neki és neked mi közöd van hozzá?? A párodnak a testvére majd ő eldönti hogy ad vagy nem ad. Annyit mondhatál volna hogy sok egészséget neked meg a babának ahogy előttem is írták.. olyan gyerek ésszel vagy hány éves vagy?

2023. jún. 25. 22:08
 44/83 anonim ***** válasza:
36%

Fu te nagyon bunkó vagy! istenem kit érdekel megkora a körkülönbség.?

Jól próbálod magad kimagyarázni....

Szerintem ha következőleg találkozól vele akkor nyisdki a szádat, még direkt nem hozod szóba a terhességet 😑😑😑😑😑😑😑😑. Kívánom hogy ha terhes leszel ugyan ezt kabd vissza.

2023. jún. 25. 22:12
 45/83 A kérdező kommentje:

:D ""Meg a párodat akkor keresi ha pénz kell neki és neked mi közöd van hozzá?? A párodnak a testvére majd ő eldönti hogy ad vagy nem ad."" NEM PÉNZT kért..

SOSE kért pénzt.. azért írtam,hogy NEM pénzt kért. Csak segítséget :D de csak akkor keresi párom ami neki es nekem is rosszul esett képzeljétek..

Direkt írtam,hogy Nem pénzt.. :D erre leírja valaki h pénzt. Nemtud olvasni.

#41 ez az! Eszembe se jutna ha én is idősebb leszek mint ő és pl terhes leszek,hogy gratulálnak e.. nem várnám el és rosszul se esne. Főleg,mivel nem érdekli mi van az öccsével! Így velem sem. :D

2023. jún. 25. 23:27
 46/83 anonim ***** válasza:
26%
Fhu nem lennek a csavod helyeben egy ilyen szarkasztikus, gunyos harpiaval. Idiota testver, idiota menyasszony. Veri a sors rendesen…
2023. jún. 25. 23:49
 47/83 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk engem se érdekelne ki gratulál vagy ki nem.

Akivek meg nem vagyok úgy jóba, avval nem jópofizok...

2023. jún. 26. 00:10
 48/83 A kérdező kommentje:
Hát. Ahogy a mondás tartja. Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten. És ő tesz a párom fejére..nyilván nem fogunk mi se másképp viselkedni. Amúgy sose kért pénzt tőle.. viszont segítséget igen ami NEM baj.. a baj,hogy kizárólag!! akkor keresi.. Ezt észrevette a családjuk is. Nem csak mi ketten.
2023. jún. 26. 00:55
 49/83 A kérdező kommentje:
Lényeg,hogy 4-5 órát ültünk egy helyen és velünk összesen annyit kommunikált,hogy Szia Öcsi Szia Kriszti.
2023. jún. 26. 00:57
 50/83 anonim ***** válasza:
93%
Ha a vőlegényednek annyira hiányozna, akkor most lett volna 4-5óra alatt lehetősége beszélgetni vele. De nem tette. Inkább viselkedtetek sértődött ovisként 👏
2023. jún. 26. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!