Ha párom tesójának nem gratuláltam és semmi reakcióm
se volt arra,hogy terhes akkor ez hogy jött ki? Fordítva
én se várnám el.
Figyelt kérdés
Vége fele jár,nagyoon régen találkoztunk(idén először..) szóval élőben/illetve egyáltalán csak egy alkalommal,amikor köszöntöttem,hogy Szia. De egyáltalán nem hoztam szóba,hogy terhes,nem gratuláltam. Nagyon látványos de úgy viselkedtem,mint eddig bármikor,amikor nem volt terhes. Mert vőlegényem hónapokkal ezelőtt ezt megtette a nevünkben a gratulálást. Erre azt mondta ő is,hogy hát mondhattam volna valamit..de ő a nevünkben ezt megtette több hónapja. Én csak kétszer beszéltem vele,mikor köszöntem és elköszöntem tőle. Sokan voltunk kb 4 óra alatt. 2 hete. Tehát nem villámlátogatás.
50 mer honnan tudod miért nem beszélnek? Oka biztos van.
2023. jún. 26. 10:10
52/83 A kérdező kommentje:
Van oka sajnos,hogy az 5 óra egy helyen tartózkodás alatt csak köszöntünk.. Semmit se beszéltünk. Nagyon messze lakik külföldön és sose keresi a párom,sose szól mikor jön Magyarországra.. Pedig évekig kértük: szóljon.. Ha valami kell persze tud azonnal szólni de mondtam már hogy Nem pénzt szokott kérni hanem segítséget. Ez az oka,hogy mi se kezdeményeztünk.
2023. jún. 26. 11:34
53/83 anonim válasza:
#51 onban h végig olvastam az összes kommentjék
"Bajom nincs ja de,hogy fájdalmat okoz sorra a páromnak azzal,hogy soha se keresi csak ha kell valami."
Ezt írja.
Meg legalább 3 helyen azt hogy milyen nagy a korkülömbég
Ami teljesen inreleváns itt.
Szóval ez csak hiszti, mert mindenki elkönyvelte h egy bunkó.
Ami ebben a formában igaz is
2023. jún. 26. 11:51
54/83 anonim válasza:
Mér bunkó? Mer nem kérdezte meg a gyerek nemét? Nincsenek jóba, nem álszenteskedik.
2023. jún. 26. 11:54
55/83 A kérdező kommentje:
Már addigra mire odaértünk hónapokkal előtte tudtam a nemet is,azt is,hogy mikor,hol hogyan szül. És igen,én 1x se hoztam az érintettnek szóba semmilyen formában. Mert tesz a párom fejére aki az öccse. Meg úgy mindenkire. És nem vagyok képmutató.
2023. jún. 26. 11:58
56/83 anonim válasza:
Akkor ha szerinted így teljesen oke, miért írtad ki a kérdést?
2023. jún. 26. 12:15
57/83 A kérdező kommentje:
Mert abból a megközelítésből érdekel a véleményetek,hogyha a csaj tojik ránk kollektíven és ÚGY ignoráltam,akkor érthető. Nem? És jöttek válaszok hogy teljesen érthető így.
2023. jún. 26. 12:23
58/83 anonim válasza:
Ha neked ehhez megerősítés kellett, akkor te is érzed h valami nem oké
2023. jún. 26. 13:19
59/83 A kérdező kommentje:
Arra jutottam,hogy részben bunkóság volt tőlem a 2x Szia köszönésen kívül 100% ban figyelmen kívül hagyni a már látványos terhességét de részben pedig: érthető is. Mert évek óta ő is 100% ban ignorál mindkettőnket az öccsével. De szó szerint.. tehát de: valahol oké.
2023. jún. 26. 14:33
60/83 A kérdező kommentje:
Ezt úgy képzeljétek el,hogy sose tudjuk mikor van az országban.. a szüleik szólnak páromnak,hogy mikor menjünk át HA akar vele találkozni,mert ők ugye nem szólnak nekünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!