Ha párom tesójának nem gratuláltam és semmi reakcióm se volt arra,hogy terhes akkor ez hogy jött ki? Fordítva én se várnám el.
Vége fele jár,nagyoon régen találkoztunk(idén először..) szóval élőben/illetve egyáltalán csak egy alkalommal,amikor köszöntöttem,hogy Szia. De egyáltalán nem hoztam szóba,hogy terhes,nem gratuláltam. Nagyon látványos de úgy viselkedtem,mint eddig bármikor,amikor nem volt terhes. Mert vőlegényem hónapokkal ezelőtt ezt megtette a nevünkben a gratulálást. Erre azt mondta ő is,hogy hát mondhattam volna valamit..de ő a nevünkben ezt megtette több hónapja. Én csak kétszer beszéltem vele,mikor köszöntem és elköszöntem tőle. Sokan voltunk kb 4 óra alatt. 2 hete. Tehát nem villámlátogatás.
Ha lebunkóztok,inkább tanácsot,az segít.
Szerintem ha mondjuk már 7 hónapos terhes akkor már fura lenne konkrétan oda menni és gratulálni hozzá.
Majd a szülésnél gratulálsz. Úgy is felrakják valami közösségi oldalra és akkor ne felejts el pár sort írni. Hogy ha legközelebb mondjuk mikor már 1 éves lesz gyerek ne járj így.
Ha nem vagytok olyan viszonyban, mint írtad is, akkor ne agyalj rajta mit kellett volna. Így alakult.
Nem dől össze a világ, nem olyan nagy dolog, hogy nem gratuláltál.
Az jobban zavaró, hogy folyamat ismételgeted magad.
(De az igaz, hogyha a kérdést a nővér írta volna ki, a saját szemszögéből, most ő lenne pellengérre állítva.)
Nem gáz, nem is vagytok olyan jóban.
De miért nem gratuláltál? Eszedbe se jutott vagy akartad, de nem adta magát a helyzet stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!