Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha párom tesójának nem gratulá...

Ha párom tesójának nem gratuláltam és semmi reakcióm se volt arra,hogy terhes akkor ez hogy jött ki? Fordítva én se várnám el.

Figyelt kérdés

Vége fele jár,nagyoon régen találkoztunk(idén először..) szóval élőben/illetve egyáltalán csak egy alkalommal,amikor köszöntöttem,hogy Szia. De egyáltalán nem hoztam szóba,hogy terhes,nem gratuláltam. Nagyon látványos de úgy viselkedtem,mint eddig bármikor,amikor nem volt terhes. Mert vőlegényem hónapokkal ezelőtt ezt megtette a nevünkben a gratulálást. Erre azt mondta ő is,hogy hát mondhattam volna valamit..de ő a nevünkben ezt megtette több hónapja. Én csak kétszer beszéltem vele,mikor köszöntem és elköszöntem tőle. Sokan voltunk kb 4 óra alatt. 2 hete. Tehát nem villámlátogatás.

Ha lebunkóztok,inkább tanácsot,az segít.

2023. jún. 24. 23:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem is gratulalni, de a terhessegrol, hogyletrol erdeklodni illik. Leginkabb abbol erzodik, hogy taplo vagy, ahogy ervelsz. Onmagaban lehet felszegseg is, vagy nem jon szoba, mert masrol beszeltek. Viszont ha erre buszke is vagy, vegul is nincs megtiltva.
2023. jún. 30. 02:48
 72/83 A kérdező kommentje:
Ha én a kérdező lennék a másik fél..akkor meg azért én lennék a tapló mert elvárnám a kedvességet Úgy,hogy közben évekig magasról tettem az adott emberekre. És akkor,hogy jövök több év taplóság után ahhoz,hogy érdeklődjenek felőlem. :)
2023. jún. 30. 13:34
 73/83 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ha mondjuk már 7 hónapos terhes akkor már fura lenne konkrétan oda menni és gratulálni hozzá.

Majd a szülésnél gratulálsz. Úgy is felrakják valami közösségi oldalra és akkor ne felejts el pár sort írni. Hogy ha legközelebb mondjuk mikor már 1 éves lesz gyerek ne járj így.

Ha nem vagytok olyan viszonyban, mint írtad is, akkor ne agyalj rajta mit kellett volna. Így alakult.

2023. júl. 17. 17:38
 74/83 A kérdező kommentje:
Nem használunk közösségi oldalt. Ők igen.
2023. júl. 17. 19:22
 75/83 anonim ***** válasza:
72%
De miert tetted fel a kerdest, es valaszolsz tobbet, mint barki. Igazolni akarod magad, vagy jo erzes irnod roluk, hogy miert kell nem birnod oket?
2023. júl. 18. 13:48
 76/83 anonim ***** válasza:
100%

Nem dől össze a világ, nem olyan nagy dolog, hogy nem gratuláltál.

Az jobban zavaró, hogy folyamat ismételgeted magad.

(De az igaz, hogyha a kérdést a nővér írta volna ki, a saját szemszögéből, most ő lenne pellengérre állítva.)

2023. júl. 28. 15:24
 77/83 A kérdező kommentje:
#76 igen 😂😂 ha most ezt ő írta volna ki,ő lenne a rossz
2023. júl. 28. 15:37
 78/83 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, nem is vagytok olyan jóban.

De miért nem gratuláltál? Eszedbe se jutott vagy akartad, de nem adta magát a helyzet stb

2023. júl. 28. 19:23
 79/83 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vágom, hogy miert olyan fontos gratulálni ilyenkor...
2023. júl. 29. 00:29
 80/83 A kérdező kommentje:
#79 ugye :D
2023. júl. 29. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!