Vannak itt olyanok, akiket mérgező rokonok vesznek körül? Hogy kezelitek őket?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 11:24
11/15 anonim válasza:
Nem igen találkozok velük lassan 10 éve.
Miért kellene? Semmit nem tettek értem - ja, de tönkrevágták az életemet, amíg engedtem.
T9bbé nem engedem, és jé, elmúltak a betegségeim, a stressz, szorongás, etc, ellenben végre nyugodt, kiegyensúlyozott életem van.
12/15 anonim válasza:
Elég szarul. Érzem magamon hogy lassan beleőrülök, rendszeresen vannak öngyilkos gondolataim, és egyre gyakrabban vagyok beteg a folyamatos stressz miatt. Az az egy tartja bennem a lelket, hogy van egy pici húgom, őt szeretném minél messzebbre költöztetni innen, és magam gondoskodni róla. De az még elég messze van (középiskolás vagyok). Próbálom kerülni őket amennyire csak lehet és semmilyen reakciót nem mutatni, plusz 0-24-ben zenét hallgatni hogy ne halljam őket.
13/15 anonim válasza:
Igen a szüleim. Most vagyok ott hogy megszakítom velük a kapcsolatot. Annyira széthasad a szívem, fáj a hasam, nagyon rosszul vagyok, hetek óta mindennap sírok. De ők bántottak rengeteget, nem kéne sajnálnom őket, inkább egy megkönnyebbülés lesz, ha törlöm őket az életemből, de azért mégis annyira nehéz, mert akkor nekem családból nem lesz senkim (mindenki melléjük állna úgyis). Legszívesebben meghalnék. De én akkor is gyűlölöm őket, amiért fizikailag és lelkileg is bántottak, igazán megérdemlik, hogy legyen következménye.
14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos következménye nem lesz. Ilyenek maradnak életük végéig. Azt hiszem, hogy sosem fogják felfogni, hogy mit is tettek. Talán még a halálos ágyukon sem fogják belátni, hogy mit is tettek velünk. Én a Karmában hiszek , de most valahogy nem látom, hogy működne. Vagyis én kapok rendesen tőlük, pedig semmi rosszat nem csináltam !
2023. máj. 1. 12:49
15/15 anonim válasza:
Próbálom kizárni és ignorálni, hogy lehetőleg teljesen leperegjen rólam. Játszom a szerepet amiben a legkisebb bántás ér. Közben tanulok, hogy minél hamarabb el tudjak majd költözni. Van egy nő, aki olyan nekem mint a pótanyám, már évek óta ismerem, őt szoktam meglátogatni amikor csak tudom, az nagyon sokat segít. Vicces, hogy mikor nála vagyok napokig, szinte az összes betegségem megszűnik, még pattanásokból is kevesebb van... Kicsit sem a környezetem betegít meg, áhhhh dehogy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!