Vannak itt olyanok, akiket mérgező rokonok vesznek körül? Hogy kezelitek őket?
7: Azért, mert ezek az emberek betegek. Önértékelési problémájuk van ès, ha a másikat szarnak állítják be, akkor az az érzetük támad, hogy ők, akkor jobbak.
Anyósom is ilyen. Amikor elmegyünk valamelyik rokonokhoz, megy a jópofi meg a bájolgás, de amint beülünk a kocsiba megy a ,,láttad milyen kupi volt a gyerekszobában” meg a hasonló megjegyzés.
Én igyekszem ezek alól kihúzni magam.
Az elején nehéz tényleg, mert mégiscsak a családod, de hosszútávon így a legjobb, ha mérgezőek. Én elköltöztem, ritkán találkozunk, de mikor lemegyünk rokonlátogatóba évente 1-(max.)2x, akkor az a pár nap is sok, amit látjuk egymást. Ilyenkor mindig megköszönöm páromnak, hogy ilyen messze lakik és kiszakított a hülyék közül. A legutóbbi alkalommal, fizikai tüneteket okozott a találkozó. :D Végig fájt a hasam, míg lent voltunk, csodálatos módon, ahogy hazaértünk, abbamaradt.
Mindig feszültség volt valami miatt, ha nyugi lehetett volna, akkor is találtak valamit, de ezt szoktam meg, amennyire lehet. Mindig kibeszélték azt, aki épp nem volt ott, stb.. Amikor megismertem barátnőm családját, teljesen más volt. Ezek után még nehezebben viseltem őket. Nem beszélünk, nagyon ritkán találkozunk és ez így teljesen megfelel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!