Mit csináltál volna a helyemben? Megmondtad volna a rokon gyerekeknek, hogy nem kapnak az eperből? (lent részletezem)
Figyelt kérdés
Tegnap délután történt. Jöttem haza a vásárlásból, vettem a piacon egy kis epret is kóstolóba a gyerekeimnek (20dekát mindösszesen). Egyszerre értünk oda hozzánk a sógornőmékkel, akik a gyerekeikkel jöttek (3 és 8 évesek). Felmentünk a lakásba, gyorsan nekiálltam kipakolni, hogy ne csak úgy szatyrostul legyen ledobva minden órákon át. A sógornőmék gyerekei észrevették az epret és egyből rávetették magukat, hogy ők is kérnek. Kínos lett volna azt mondani, hogy nem kaptok, ezért hát adtam nekik. A vége az lett, hogy 2-2-őt megettek, 3 db maradt. Ti mit tettetek volna? Megmondtátok volna, hogy nem kapnak belőle? Azért is bánt a dolog, mert nem vagyunk túl tehetősek és tényleg csak kóstolóba vettem kivételesen a gyerekeimnek az epret. Sógornőmék sokkal pénzesebbek nálunk és még csak annyit sem mondtak, hogy hoznak helyette másik adagot.2023. ápr. 7. 18:40
31/59 anonim válasza:
Ha valóban nem tehetitek meg,hogy kiló számra vegyétek az epret akkor mondtam volna valami kamu indokot.A receptes dolog jó ötlet.
32/59 anonim válasza:
Engem a kuncsorgó gyerekek rohadtul nem hatnak meg, sőt, igazából öröm nézni, ha kis kinyalt seggűek nem kapnak meg valamit és földhöz vágják magukat, úgyhogy én megmondom bárkinek, hogy nem kap a kajámból, majd az anyja vesz neki.
33/59 anonim válasza:
Én nem adtam volna. Jobb, ha időben hozzászoknak, hogy nem kaphatnak meg mindent. Mondtam volna, hogy nem megenni vettem, aztán vett volna az anyjuk nekik hazafelé valahol.
34/59 anonim válasza:
Ez de szomorú történet :-( Én nem adtam volna nekik. Eleve nem szeretem a követelőző, rossz gyerekeket, pláne ebben a helyzetben, amikor ekkora jelentősége volt annak a kis epernek és a gyerekeid úgy várták. Én azt mondtam volna, hogy ajándékba lesz. Amúgy legközelebb állj ki jobban a gyermekeid érdekeidért, mert sajnos felnőtt korukban pont így fogják eltaposni őket a gazdagabbak, erőszakosabbak. Tudni kell nemet mondani.
35/59 anonim válasza:
Adtam volna, miért ne? Mondjuk feldaraboltam volna úgy, hogy a fele megmarad az enyémeknek. Utána elgondolkoznék hogy vajon egy biztonságos e úgy két gyereket nevelni, hogy hét szem eper földhöz vág anyagilag...
36/59 anonim válasza:
Nem szeretem, mikor az emberek azt mondják, hogy valamit nem láttak előre, de volt egy világjárvány, háború, válság, azért ezeket együtt kevesen jósolták meg a saját földi életükre.
37/59 anonim válasza:
Teljesen mindegy. A sajátjainak vette nem más kölykének! Én mondtam volna hogy nem és ennyi. Mondjuk nincsenek ilyen gyerekek a környezetbemben szerencsére.
38/59 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy adtam volna nekik. Aztán megyek és veszek egy újabb adagot a gyerekeimnek.
Most nézem q Tesco oldala szerint 999ft 500gr eper. Ennyit azért ki lehet spórolni simán.
Amúgy meg most megtanultad, nem pakolsz ki akkor, amikor más is ott van.
39/59 anonim válasza:
Kipakoltam volna.
Adtam volna, de csak egy-egy szemet minden jelenlévő gyereknek, nyugodt hangon mesélve közben, hogy kora tavaszi csemege, sokba kerül még, többi eltéve és majd ha elmentek a vendégek, kiosztva.
Gondolom még így is rosszulesett volna nekik, hogy miért nincs több :), hiába, egy küszködés az ember élete!
40/59 anonim válasza:
Nem adtam volna nekik, és ha kitör a hiszti, majd a mellesleg tehetős sógornőm lemeccseli velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!