Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rokon eltilthat a temetéstõl?

Rokon eltilthat a temetéstõl?

Figyelt kérdés
Meghalt a húgom és a lánya annyira utál minket, hogy nem mondja meg, mikor vagy hol lesz a temetés.
2023. márc. 14. 12:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
31%
Nem.
2023. márc. 14. 14:28
 22/33 anonim ***** válasza:
77%
Sosem értettem mit képmutatóskodnak egyesek: minek elmenni alakoskodni egy olyan ember temetésére akivel szar volt a viszony, vagy évek óta szartak egymásra?
2023. márc. 14. 14:41
 23/33 anonim ***** válasza:
76%

#20: nem is az alapsztori miatt lenne kamu, hanem hogy a kérdező alig ír részletet, nem reagál kérdésekre, amikor mégis, akkor olyat, ami lényegesen módosít a korábban leírtakon. Meg eleve a kérdése hülyeség, mert arra kérdez, hogy van-e joga hozzá, ami igazából tök irreleváns, ellenben a probléma megoldása nem is érdekli.

Ez a stílus nagyon tipikus.

2023. márc. 14. 14:50
 24/33 anonim ***** válasza:
44%
Én tized magammal mennék.
2023. márc. 14. 15:10
 25/33 anonim ***** válasza:
92%

Jogilag nem. Akinek meghalt az anyja, az viszont előfordulhat, hogy leszarja a jogi dolgokat.

Én el tudnék olyan okot képzelni, ami miatt az anyám temetéséről páros lábbal rúgnám ki a testvéreit. Mivel nagyon nem akaródzik neked megmondani, nálatok mi az ok, hanem lapítasz, nyilván nálatok sem alaptalan.

Hagyd békén gyászolni az anyját, van neki elég baja. Menj máskor.

2023. márc. 14. 15:36
 26/33 anonim ***** válasza:
95%
Jogilag nem elhet eltiltani.
2023. márc. 14. 15:52
 27/33 anonim ***** válasza:
71%
"Én tized magammal mennék." Van az a típus ahol alap csürhében menni, egy temetésre is, ahol nem kérnek belőlük.
2023. márc. 14. 15:59
 28/33 anonim ***** válasza:
80%

Az megy be a temetőbe aki akar, akkor is, ha temetés van.

Amikor apám meghalt, mi sem akartunk rokonokat, csak anyám és mi a férjemmel voltunk ott. Senkinek sem mondtam, mikor és hol lesz a temetés, anyám sem. Mert nem akartunk kíváncsiskodókat, hogy miért nem pap temeti meg milyen az urna stb. Aki ismerte, megértette, nem volt több kérdés, aki meg parádézni akart ott, az nem.

2023. márc. 14. 16:06
 29/33 anonim ***** válasza:
82%
Sok olyan van a gyászhírekben, hogy meghalt xy, saját kérésére szűk családi körben eltemették. Itt lehet, hogy ennyire szűk a kör.
2023. márc. 14. 16:58
 30/33 anonim ***** válasza:
43%
Mondjuk NORMÁLIS embernek alap tiszteletben tartani az elhunyt közvetlen családjának a kérését, és nem odapofátlankodni mikor nyomatékosan jelezve lett hogy nemkívánatos az illető.
2023. márc. 14. 17:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!